Προσπάθησε για Ρόσι ο Στραματσόνι το καλοκαίρι

Gazzetta team
Προσπάθησε για Ρόσι ο Στραματσόνι το καλοκαίρι

bet365

Ο Τζουζέπε Ρόσι είναι από τους παίκτες που θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο στον Παναθηναϊκό στο ματς με την Θέλτα, με τον Ιταλό να ήταν μέσα στις προτιμήσεις του Στραματσόνι για το... τριφύλλι το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα (20:00) στο Βίγκο από την Θέλτα και ένας από τους παίκτες που χρειάζεται την περισσότερη προσοχή ήταν ανάμεσα στους στόχους του Αντρέα Στραματσόνι για το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Τζουζέπε Ρόσι, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» ήταν μέσα στους στόχους του Ιταλού, ο οποίος προσπάθησε πολύ να τον φέρει στο Κορωπί.

Ο 29χρονος είχε δοθεί δανεικός στην Λεβάντε από την Φιορεντίνα και είχε πολύ καλή χρονιά με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να κινείται για την απόκτησή του. Ωστόσο η τιμή του κρίθηκε απαγορευτική για τους... πράσινους, μιας και συνολικά θα έφτανε τα 2.000.000 (400.000 η Φιορεντίνα για τον δανεισμό και πάνω από 1.5 εκατομμύρια το κασέ του παίκτη). Έτσι το deal δεν έγινε και ο Ρόσι θα βρεθεί σήμερα αντιμέτωπος με την παραλίγο ομάδα του.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα