Νάπολι - Μπενφίκα 4-2

Νάπολι - Μπενφίκα 4-2

Gazzetta team
Νάπολι - Μπενφίκα 4-2

bet365

Το Σαν Πάολο στις φλόγες και η Νάπολι το γιόρτασε με τεσσάρα! Ο Χάμσικ ήταν ηγέτης και η ομάδα του επικράτησε χαλαρά 4-2 της Μπενφίκα. Ισοσπαλία στην Τουρκία.

Νάπολι φουλ για πρωτιά με ηγέτη τον Χάμσικ! Εξαιρετική εμφάνιση για τους Ιταλούς, επικράτησαν 4-2 της Μπενφίκα στο καυτό Σάο Πάολο και βρίσκονται με το... καλημέρα αγκαλιά με την πρωτιά! Ο Σλοβάκος πέτυχε το 101 του τέρμα με τη φανέλα των Ναπολιτάνων, ενώ έφτασε τις 14 συμμετοχές στη διοργάνωση, κάτι που δεν εχει πετύχει άλλος παίκτης του συλλόγου! Κι όμως το ξεκίνημα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, αν ο Μήτρογλου ήταν πιο εύστοχος. Ο Ελληνας φορ τόσο στο 5ο λεπτό όσο και στο 9ο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι έχασαν τον Αλμπιόλ στο 11' λόγω τραυματισμού, ωστόσο δεν επηρεάσθηκαν. Αλλωστε, στο 20' ο Χάμσικ με κεφαλιά πέτυχε το 1-0! Σούπερ το ξεκίνημα στην επανάληψη, με τον Μέρτενς να παίρνει τη σκυτάλη από το Σλοβάκο και να σκοράρει με φάουλ! Ο Μίλικ από την άσπρη βούλα στο 54' πέτυχε το 3-0. Στο 58' ο Πολωνός μοίρασε και ο Μέρτενς πέτυχε το 4-0. Ωστόσο, οι Ναπολιτάνοι δεν... ξέχασαν το κακό τους αμυντικό πρόσωπο, με τον Γκουέντες να μειώνει στο 70' και τον Σάλβιο στο 86' να διαμορφώνει το 4-2. Ο Μήτρογλου αντικαταστάθηκε στο 67' από τον Καρίγιο.

Με... σύμμαχο τον Φάμπρι!

Μια γκάφα του γκολκίπερ Φάμπρι στέρησε από τη Μπεσίκτας την ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Οι Τούρκοι παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στη Ντιναμό Κιέβου, με τον Κουαρέσμα να πετυχαίνει ένα υπέροχο τέρμα. Η Μπεσίκτας είχε τον πρώτο λόγο, πίεσε τους Ουκρανούς, και προσπάθησε να απειλήσει. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν χωρίς τους Σίντορτσουκ, Φέντορτσουκ και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν, δίνοντας βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι. Ωστόσο, στο 29' ο Κουαρέσμα με φαουλάρα άνοιξε το σκορ. Ο Πορτογάλος θα μπορούσε να κλειδώσει το ματς στο 37' αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η Ντιναμό δεν είχε ούτε σουτ στο α' μέρος.

Οι Τούρκοι έχασαν τη φρεσκάδα τους στην επανάληψη, η Ντιναμό πήρε μέτρα, αλλά είδε τον Φάμπρι να πραγματοποιεί δυο εξαιρετικές επεμβάσεις σε σουτ των Γιαρμολένκο, Γκαρμάς. Στο 65' οι Ουκρανοί έφεραν το ματς στα ίσα με τη βοήθεια του... αντίπαλου γκολκίπερ. Τραγική έξοδος του Φάμπρι και ο Τσιγκάνκοβ από κοντά διαμόρφωσε το 1-1. Η Μπεσίκτας άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2, αλλά ο Αμπουμπακάρ και ο Ινλέρ δεν έδωσε το τρίποντο. Βέβαια, την ευκαιρία του ματς είχε η Ντιναμό, όμως ο Φάμπρι στο 88' νίκησε τον Γιαρμολένκο.

Βαθμολογία

1. Νάπολι 6-3 6
2. Μπεσίκτας 2-2 2
3. Ντιναμό Κ. 2-3 1
4. Μπενφίκα 3-5 1

Επόμενη αγωνιστική 19/10
Νάπολι - Μπεσίκτας
Ντιναμό Κ. - Μπενφίκα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα