Το «καψώνι», το «Μπαλαΐδος» και η ενδεκάδα! (vids)

Το «καψώνι», το «Μπαλαΐδος» και η ενδεκάδα! (vids)

Νίκος Αθανασίου
Το «καψώνι», το «Μπαλαΐδος» και η ενδεκάδα! (vids)

bet365

Η Θέλτα που έστειλε για προπόνηση τον Παναθηναϊκό στον ήλιο λόγω συντήρησης, το Μπαλαϊδος που εξωτερικά θυμίζει Λεωφόρο και μια πρόβλεψη για την ενδεκάδα του «τριφυλλιού». ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣTO ΒΙΓΚΟ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση με την Θέλτα, στο «Μπαλαϊδος», το απόγευμα της Τετάρτης. Ένα γήπεδο που εξωτερικά θυμίζει αρκετά την Λεωφόρο, καθώς είναι παλιάς κατασκευής, με έντονα τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου. Στο εσωτερικό δεν διαφέρει σε κάτι από τα κλασσικά γήπεδα στην Ιβηρική. Μία επιβλητική αρένα, στην οποία γίνονται εργασίες για την συντήρησή της.

Όχι μόνο στις κερκίδες αλλά και στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός ήταν ο λόγος που σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να προπονηθεί στο μισό γήπεδο κάτω από τον ήλιο και όχι στο άλλο μισό που είχε σκιά και προφανώς καλύτερες συνθήκες. Ένα μίνι «καψώνι» είτε το ήθελαν οι Ισπανοί είτε όχι...

Η ενδεκάδα

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την ενδεκάδα. Αν κρίνουμε από τα όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι για έμπειρους παίκτες που θέλει να έχει στο αρχικό σχήμα, τότε δύσκολα θα ξεκινήσει ο Χουχούμης ή ο Μαρινάκης. Δύο ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί ούτε λέπτο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο! Ποια θα μπορούσε να είναι μία πιθανή σύνθεση;

Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Σάμπα, Μολέδο και Κουτρουμπής τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Λεντέσμα και Ζέκα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δεξί μπακ-χαφ ο Κουλιμπαλί και αριστερό ο Λουντ. Ο Μπεργκ στην κορυφή και από πίσω ο Βιγιαφάνιες με τον Ιμπάρμπο.

Αν ο Ιταλός αφήσει στην άκρη το 3-4-2-1 και παίξει 4-1-4-1 ή κάποιον άλλο σχηματισμό θα πρέπει να το περιμένουμε να το δούμε αύριο το βράδυ. Πάντως, όλα είναι ανοιχτά μέσα στο μυαλό του «Στράμα» αν και φαντάζει μεγάλο ρίσκο να χρησιμοποιήσει έναν εκ των δύο Ελλήνων ακραίων μπακ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

150 «πιστοί» στο πλευρό

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν θα είναι μόνος του στο Βίγκο. 150 «πιστοί» του συλλόγου, εκδρομείς από την Αθήνα, θα βρεθούν στο πλευρό του Αντρέα Στραματσόνι και των παικτών του.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα