Που εστιάζει ο Μπέντο για ΑΠΟΕΛ

Που εστιάζει ο Μπέντο για ΑΠΟΕΛ

Δημήτρης Τομαράς
Που εστιάζει ο Μπέντο για ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο από την Τρίτη και μετά κάνει αναλύσεις με βίντεο προς τους παίκτες του για το πως θα... κλείσουν την επιθετική τριπλέτα του ΑΠΟΕΛ.
Παίκτες όπως οι Βάντερ, Εφραίμ, Γιαννιώτας και Σωτηρίου αποτελούν τα βαριά... χαρτιά του ΑΠΟΕΛ στην επίθεση. Ο Μπέντο εξαρχής έχει εστιάσει εκεί την προσοχή του, δείχνοντας στους παίκτες του μέσω βίντεο το πως να τους αντιμετωπίσουν.
Προφανώς και τους έδειξε και το προηγούμενο ματς του ΑΠΟΕΛ στην φάση των ομίλων του Europa. Θα κάνει το ίδιο και την Πέμπτη μετά το μεσημεριανό των παικτών. Και φυσικά θα συνεχίζει να ζητάει να προσέξουν στα μετόπισθεν την επιθετική τριπλέτα των Κυπρίων.
Το καλύτερο, το ιδανικό για τους «ερυθρολεύκους» σε ένα τέτοιο ματς είναι να καταφέρουν να βάλουν ένα γρήγορο γκολ. Διότι θα τους δώσει... αέρα και με την ώθηση από τον κόσμο θα τους βάλει σε θέση οδηγού για το ματς. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αδυναμίες στην άμυνα και κυρίως στο κέντρο της και ένα γρήγορο γκολ θα αναγκάσει τους Κύπριους να παίξουν λίγο πιο ανοιχτά, οπότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρούν περισσότερους κενούς χώρους.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα