Νάνο: «Επικίνδυνη η επίθεση του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Νάνο: «Επικίνδυνη η επίθεση του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού και νυν της Αλμερία, Νάνο, σχολίασε την δυναμική του Παναθηναϊκού στην επίθεση και τον αγώνα με την Θέλτα.
Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε στο site Desmarque. Ειδικότερα για Παναθηναϊκό και τον εκτός έδρας αγώνα με την Θέλτα υπογράμμισε: «Ο Στραματσόνι παίζει τυπικό ιταλικό ποδόσφαιρο. Ίσως περιμένει πίσω και επενδύει στην αντεπίθεση. Του αρέσει το άμεσο ποδόσφαιρο και η άμυνα με τρεις πίσω και δύο full back. Η άμυνά του δεν είναι πολύ γρήγορη και υποφέρει με τις μπαλιές στην πλάτη. Εάν η Θέλτα ξαναβρεί τα πατήματά της και βγάλει το παιχνίδι μπροστά μπορεί να έχει οφέλη.
Ο Μπεργκ είναι η κυρίαρχη προσωπικότητα στο επίπεδο του marketing αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλους ποδοσφαιριστές που δίνουν πολλά για να μιλήσουμε.
Τον Μπεργκ δεν πρέπει να τον αφήσεις να παίξει γιατί είναι γρήγορος πίσω από τους αμυντικούς, του αρέσει να καταβαίνει για να υποδέχεται την μπάλα και να ανοίγει χώρους για τους επιθετικούς. Ο Ζέκα είναι ο πιο απαραίτητος ποδοσφαιριστής. Άλλος που ξεχωρίζει είναι ο Λεντέσμα, γιατί φέρνει πολλή ποιότητα και ηρεμία στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση έχουν πολλούς επικίνδυνους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι το καλύτερο που έχει η ομάδα. Δίνουν τα πάντα για την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα