Τρπισόφσκι: «Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ!»

Τρπισόφσκι: «Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ!»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τρπισόφσκι: «Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ!»

bet365

Οι Τσέχοι της Σλόβαν δεν ξέρουν αν θα έχουν 11 ετοιμοπόλεμους παίκτες για το ματς με τον ΠΑΟΚ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Πρώτο θέμα συζήτησης παραμένει η ετοιμότητα της Σλόβαν Λίμπερετς ενόψει του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης στο στάδιο U Nisy.

Σχεδόν 24 ώρες πριν από την σέντρα, ο Γίρνι Τρπισόφσκι και ο Μίλαν Μπάρος έδειξαν να μην γνωρίζουν πόσοι ποδοσφαιριστές της Σλόβαν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν, λόγω της ίωσης που...εξολόθρευσε την ομάδα του Λίμπερετς.

"Μας επηρέασε πάρα πολύ. Δεν το έχω ζήσει ποτέ μου. Τρεις μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση. Είναι πολύ δυσάρεστο θα δούμε την Πέμπτη πόσο θα μας επηρεάσει, θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε", υποστήριξε ο Γίρνι Τρπισόφσκι. "Συνολικά ήταν 16 παίκτες που είχαν πρόβλημα, σίγουρα θα έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και την προπόνηση της Πέμπτης για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις μας", πρόσθεσε ο προπονητής της Σλόβαν.

Την Παρασκευή δεν είχαμε παίκτες για να παίξουμε. Το Σαββατοκύριακο σκεφτόμασταν να ακυρωσουμε και τα τρία παιχνίδια, αλλά οι γιατροί αποφάσισαν την Τρίτη, ότι η ομάδα πρέπει να βγει από την καραντίνα".

"Δεν το έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου και στην καριέρα μου ποτέ μια ολόκληρη ομάδα δεν μπήκε σε καραντίνα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά αυτό μπορεί να μας βοηθήσει από την άποψη ότι δεν είχαμε μεγάλο διάστημα για να σκεφτούμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και να χάσουμε τη λογική μας", τόνισε από την πλευρά του ο Μίλαν Μπάρος, που χαρακτήρισε κρίσιμο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ."Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά μετά και την ισοπαλία με την Κάραμπαγκ δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες", πρόσθεσε ο σούπερ σταρ των Τσέχων.

Σε ερώτηση αναφορικά με τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ, ο Τρπισόφσκι στάθηκε στην επίθεση και τους παίκτες της ελληνικής "φροντ λαιν".

"Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά από ότι στην Ελλάδα, σίγουρα είναι μια ΟΜΆΔΑ δυνατή, πολύ καλή στο ένας με έναν, είναι πιο δυνατή στην επίθεση. Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν φαβορί, αλλά δεν πρέπει να ζήσουμε με το πρόβλημα υγείας, στις 9 το βράδυ της Πέμπτης κανείς δεν θα μας ρωτήσει για αυτό το θέμα", τόνισε ο Τρπισόφσκι.

Η Σλόβαν απαγόρευσε την οποιαδήποτε αναφορά από τον προπονητή της γύρω από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σλάβια Πράγας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα