Υποψήφιος για την εθνική Αγγλίας ο Ρανιέρι!

Υποψήφιος για την εθνική Αγγλίας ο Ρανιέρι!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Υποψήφιος για την εθνική Αγγλίας ο Ρανιέρι!

bet365

Η αγγλική ομοσπονδία αναζητεί τον διάδοχο του Σαμ Αλαρντάις με τον Κλάουντιο Ρανιέρι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων.

Τα «λιοντάρια» το τόλμησαν δύο φορές με τις προσλήψεις των Σβεν-Γκόραν Έρικσον και Φάμπιο Καπέλο. Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν έπειτα από το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Σαμ Αλαρντάις δεν αποκλείεται να στραφούν ξανά σε ξένο τεχνικό.

Άλαν Πάρντιου, Στιβ Μπρους είναι τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν, με τους Ρανιέρι και Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχουν επίσης αρκετές συμπάθειες στην αγγλική FA.

O τεχνικός της Λέστερ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του μετά τις ανέλπιστες επιτυχίες του με τις «αλεπούδες» και δικαιολογημένα τοποθετείται ψηλά από τους bookmakers.

O Ιταλός τεχνικός αντιμετώπισε με χιούμορ την φημολογία γύρω από το όνομα του. «Oι μπουκμέικερς; Ξέρετε πως δεν έχω καλές σχέσεις με τους μπουκμέικερς», ήταν η απάντηση του Ρανιέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα