Στον Ρέντη η Κ-16 του ΑΠΟΕΛ (pics)

Στον Ρέντη η Κ-16 του ΑΠΟΕΛ (pics)

Στον Ρέντη η Κ-16 του ΑΠΟΕΛ (pics)

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα Κ-16 του ΑΠΟΕΛ. Θα βρεθεί και στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη.

Η αποστολή της Κ-16 ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης για την Αθήνα μαζί με την πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ και θα παίξει το μεσημέρι (12:00) της Πέμπτης φιλικό αγώνα στον Ρέντη με την Κ-17 του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και τα πολλά γήπεδα που διαθέτει το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και περιμένουν πως και πως τον φιλικό αγώνα με την Ακαδημία των Πειραιωτών.
 
Την αποστολή του ΑΠΟΕΛ υποδέχτηκε στο Ρέντη ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης μαζί με τον προπονητή κ. Θέο και τον scout κ. Κοκολάκη και πριν από την προπόνηση αντάλλαξαν πληροφορίες για τον τρόπο δουλειάς των δυο Ακαδημιών και τους στόχους. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Κωνσταντίνος Χριστοφή τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του να παίξει ένα τόσο δυνατό φιλικό και μάλιστα σ’ αυτές τις εγκαταστάσεις. Φυσικά η αποστολή της Κ-16 του ΑΠΟΕΛ θα μεταβεί και το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα Europa League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την κυπριακή ομάδα.

Best of internet