Κριστιάνο: «Το σκέφτομαι για προπονητής, αλλά... »

Κριστιάνο: «Το σκέφτομαι για προπονητής, αλλά... »

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: «Το σκέφτομαι για προπονητής, αλλά... »

bet365

Περίπλοκη φαντάζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο η προπονητική και για τον λόγο αυτό τονίζει πως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του στην άκρη κάποιου πάγκου, όμως δεν θέλησε να φανεί απόλυτος σε αυτό...

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε στο «World Soccer», υποστήριξε ότι θα ήταν ιδανικό ένα δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό τρόπαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πως η περασμένη σεζόν ήταν ίσως η καλύτερη για εκείνον προσωπικά από άποψη τίτλων, ενώ, όταν έφτασε η κουβέντα στις σκέψεις του γύρω από το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, μόλις κλείσει αυτό της ποδοσφαιρικής, δήλωσε σκεπτικός...

«Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης οφείλεις να το σκέφτεσαι και να το πιστεύεις για να το πετύχεις. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, έχουμε εξαιρετικό προπονητή, έχουμε την εμπειρία και παρά το γεγονός πως ξέρουμε ότι πρόκειται για κάτι εξαιρετικά δύσκολο, είναι μια πρόκληση για εμάς» είπε αρχικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και συνέχισε, λέγοντας:

«Νομίζω, πάντως, πως η περσινή χρονιά ήταν όντως η καλύτερη για εμένα, από τη στιγμή που πήραμε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πανηγύρισα και το Euro με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ν' ακολουθήσει την προπονητική όταν με το καλό φτάσει και για εκείνον το πλήρωμα του χρόνου, λόγω και του... ρόλου που φάνηκε να παίρνει με το «έτσι θέλω» στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δίπλα στον Φερνάντο Σάντος, είχε να πει ότι:

«Το σκέφτομαι πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου βγαίνει... Τώρα σκέφτομαι πως δεν θέλω να γίνω προπονητής. Σε μερικά χρόνια μπορεί να πει ο κόσμος ότι έχω το σωστό προφίλ και το background για να βρεθώ σε κάποιον πάγκο, όμως δεν το θέλω... Μου φαίνεται περίπλοκο. Βέβαια, σε πέντε – έξι – εφτά χρόνια μπορεί ν' αλλάξει αυτό και πράγματι να γίνω προπονητή, όμως αυτή τη στιγμή το πάθος μου είναι μονάχα να παίζω ποδόσφαιρο κι όχι να το δω από άλλη οπτική...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα