Η πίστη του Μπέντο και οι... εξετάσεις του με ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ

Η πίστη του Μπέντο και οι... εξετάσεις του με ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Η πίστη του Μπέντο και οι... εξετάσεις του με ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ

bet365

Ο Μπέντο μετέφερε προς τους παίκτες του το πόσο τους πιστεύει σε ένα κομβικό σημείο, όπου δεν έχει πίστωση χρόνου λόγω ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ. Αντιδράει ξανά ο κόσμος στις φημολογίες περί Ουζουνίδη.
Τα... πειράματα και οι αλχημείες του Πάουλο Μπέντο τον έβαλαν εδώ και μέρες σε... μπελάδες. Μέσα σε όλα ήρθε να προστεθεί το περίεργο κλίμα μετά την ΑΕΛ με ορισμένους να θεωρούν ζοφερό το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Υπερβολή; Σαφέστατα ειδικά για έναν προπονητή που είχε κάνει το απόλυτο και χάρις αυτόν ο Ολυμπιακός παίζει Ευρώπη. Όπως και να έχει δημιουργήθηκε ένα κλίμα που δεν είναι υπέρ του και τον έχει φέρει σε μία δύσκολη θέση. Ο ίδιος δήλωσε μαθημένος να δουλεύει κάτω από καθεστώς πίεσης.
Πίστωση χρόνου όμως δεν υπάρχει καθώς ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει και τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ. Άσχετα με την επιστροφή στο 4-2-3-1 φαίνεται πως ο Πορτογάλος καλείται να αλλάξει και άλλα πράγματα. Σε πρώτη φάση ο έμπειρος τεχνικός μίλησε προς τους παίκτες του, δείχνοντάς τους το πόσο πολύ τους πιστεύει. «Ξεχάστε τα συστήματα και οτιδήποτε άλλο. Επικεντρωνόμαστε πρώτα στον ΑΠΟΕΛ. Μετά έχουμε την ΑΕΚ.
Σας πιστεύω απόλυτα. Είναι καθαρά στο χέρι σας και στα δικά σας πόδια να πάρετε αυτά τα ματς. Προσωπικά σας εμπιστεύομαι και θεωρώ πως μπορούμε να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες που έχουμε, αρκεί να μείνουμε πιστοί σε αυτά που πρέπει να κάνουμε και να είμαστε σοβαροί, προσεκτικοί και πειθαρχημένοι», τόνισε προς τους παίκτες του ο Μπέντο. Ο Ίβηρας τεχνικός έχει μπροστά του πλέον δύο αγώνες που περνάει... εξετάσεις: πρώτα ΑΠΟΕΛ και μετά ΑΕΚ. Εάν μείνει... μετεξεταστέος τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Ενοχλημένος ο κόσμος με τα σενάρια και τις φήμες περί Ουζουνίδη
Τα τελευταία 24ωρα έχει αναπτυχθεί ξανά έντονη φημολογία για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Ολυμπιακό. Έναν προπονητή που τα είχε βρει με τον πειραϊκό σύλλογο σε όλα στην μετά Βίκτορ Σάντσεθ εποχή αλλά οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου τότε χάλασαν το deal.
Και τώρα το ίδιο νιώθουν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Και μόνο στο άκουσμα του ονόματος και της όποιας τέτοιας πιθανότητας έχουν αντιδράσει ξανά...
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα