«Nα εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ την αναστάτωση με τον προπονητή της Λίμπερετς»

«Nα εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ την αναστάτωση με τον προπονητή της Λίμπερετς»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Nα εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ την αναστάτωση με τον προπονητή της Λίμπερετς»

bet365

Ο Τσέχος δημοσιογράφος Ντάβιντ Τσέρμακ μεταφέρει στο gazzetta.gr τις τελευταίες εξελίξεις από το στρατόπεδο της Σλόβαν Λίμπερετς, αναφορικά με τον προπονητή Τρπισόφσκι, ενώ προβλέπει ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το ματς της Σλόβαν Λίμπερετς με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα, λόγω της καραντίνας στην οποία τέθηκαν συνολικά 12 ποδοσφαιριστές, αλλά και μέλη του προπονητικού επιτελείου της τσεχικής ομάδας με προεξάρχοντα τον τεχνικό του συλλόγου Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους 12 ποδοσφαιριστές, οι πέντε ήταν βασικοί στο πρώτο παιχνίδι της Σλόβαν Λίμπερετς στη διοργάνωση κόντρα στην Κάραμπαχ εκτός έδρας.

Το ιατρικό επιτελείο άναψε το πράσινο φως προκειμένου όσοι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίμπερετς.

Την στιγμή που ξεπεράστηκε τούτο το πρόβλημα για τους Τσέχους, προέκυψε νέος πονοκέφαλος, αυτή τη φορά με τον προπονητή της, Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Η Σπάρτα Πράγας μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζντένεκ Σκάζνι έχει στραφεί στον 40χρονο τεχνικό καταθέτοντας του πρόταση.

Παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως επισημαίνει στο gazzetta.gr, ο Τσέχος ρεπόρτερ της ιστοσελίδας idnes.cz, Nτάβιντ Τσέρμακ, έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στα αποδυτήρια της Σλόβαν Λίμπερετς.

«Η Λίμπερετς έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω της καραντίνας που είχε επιβληθεί στον σύλλογο, όμως για μένα δεν είναι αυτό το σημαντικότερο πρόβλημα.

Ο σύλλογος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ δίχως να γνωρίζει εάν ο προπονητής του θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του.

Έχει δημιουργηθεί αναστάτωση με τον Τρπισόφσκι. Τούτο είναι το πιο σημαντικό αθλητικό θέμα στην Τσεχία αυτές τις μέρες.

Η Σπάρτα Πράγας μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Ζντένεκ Σκάζνι του έχει κάνει πρόταση. Η Λίμπερετς θέλει να κρατήσει τον Τρπισόφσκι στον πάγκο της όμως από την άλλη πλευρά γνωρίζει πως αυτό είναι δύσκολο.

Κάθε τεχνικός στην Τσεχία ονειρεύεται να αναλάβει κάποια στιγμή την τεχνική ηγεσία της Σπάρτα Πράγας, οπότε δεν μπορούν να κόψουν τον δρόμο του Τρπισόφσκι.

Ο τελευταίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Σπάρτα και απομένει μόνο η συγκατάθεση της Σλόβαν Λίμπερετς για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία.

Είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να είναι το τελευταίο για τον 40χρονο τεχνικό, γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της ελληνικής ομάδας».

Ο Τσέχος ρεπόρτερ θεωρεί πως το πιθανότερο αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι η ισοπαλία.

«Είναι δύσκολο να κάνω πρόβλεψη για το ματς. Η Λίμπερετς όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής αποδίδει καλύτερα στην Ευρώπη, παρά στο πρωτάθλημα Τσεχίας όπου έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Παίζει επιθετικά, αλλά συνάμα δημιουργούνται κενά τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η ελληνική ομάδα. Θεωρώ πως η ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα