O Nάνο «ακτινογράφησε» τον Παναθηναϊκό

Νίκος Ρόλλας
O Nάνο «ακτινογράφησε» τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Νάνο κλήθηκε από τους συμπατριώτες του να αποκαλύψει τα μυστικά του Παναθηναϊκού, ενόψει του παιχνιδιού με την Θέλτα.

Στην Ισπανία δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που να έχουν επίγνωση από το ελληνικό πρωτάθλημα, πόσω μάλλον να ξέρουν εκ των έσω τον Παναθηναϊκό.

Ο Νάνο όμως αποτελεί την εξαίρεση και για αυτό η «El Desmarque» ζήτησε την άποψή του ενόψει του παιχνιδιού με την Θέλτα, αναφερόμενος αρχικά στην φιλοσοφία του Αντρέα Στραματσόνι: «Εφαρμόζει το κλασσικό ιταλικό στιλ παιχνιδιού. Περιμένω πίσω και ποντάρει στις αντεπιθέσεις. Του αρέσει το απευθείας ποδόσφαιρο και αμύνεται με τρία στόπερ. Η άμυνα δεν είναι γρήγορη και αντιμετωπίζει προβλήματα με την μπάλα πίσω από την πλάτη της. Η Θέλτα πρέπει να διατηρήσει τον τρόπο που παίζει και να παίζει την μπάλα μπροστά».

Στην συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκους Μπεργκ, τον Κάρλος Ζέκα, αλλά και τον Κριστιάν Λεντέσμα, λέγοντας: «Είναι η μεγάλη μορφή και ο πιο πολύτιμος παίκτης της ομάδας, αλλά υπάρχουν και άλλοι που θα μπορούσαμε να μιλήσουμε. Τον Μπεργκ δεν πρέπει να τον αφήνεις ελεύθερο να παίζει, γιατί βγαίνει γρήγορα πίσω από την άμυνα και ανοίγει χώρους για τους άλλους επιθετικούς. Ένας εξαιρετικός παίκτης είναι και ο Ζέκα, ο αρχηγός. Ένας άλλος ο Λεντέσμα που δίνει μεγάλη ποιότητα, ηρεμία και ισορροπία στον χώρο του κέντρου. Στην επίθεση ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς επικίνδυνους παίκτες».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο του «τριφυλλιού»: «Είναι η καλύτεροι που έχω δει. Αξίζει να τους εκτιμά κανείς, καθώς δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Μερικές φορές υπάρχουν κάποια θέματα με τα βεγγαλικά, αλλά στην Ελλάδα είναι σύνηθες φαινόμενο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα