Ελευθερόπουλος: «Τεράστια προπονητική ευκαιρία ο Αστέρας Τρίπολης»

Gazzetta team
Ελευθερόπουλος: «Τεράστια προπονητική ευκαιρία ο Αστέρας Τρίπολης»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, με το νέο τεχνικό της ομάδας

Τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο καλωσόρισε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Μποροβήλος, ο οποίος στάθηκε στην φιλοσοφία και στο γεγονός πως ο «Ελέ» ήταν η μόνη λύση που κοίταξαν οι Αρκάδαν μετά την απομάκρυνση του Μάκη Χάβου.

Με τη σειρά του, το λόγο πήρε ο νέος πλέον τεχνικός της ομάδας, ο οποίος είπε αρχικά:

«Ήταν τιμή και χαρά μου που είμαι η επιλογή του Αστέρα Τρίπολης. Είναι μια τεράστια προπονητική ευκαιρία για εμένα, γιατί ελάχιστες ομάδες μπορούν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες ενός προπονητή κι ο Αστέρας είναι μια από εκείνες».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του νέου τεχνικού της ομάδας:

«Νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ. Οι άνθρωποι που με επέλεξαν έχουν μεγαλώσει τον Αστέρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι τεράστια προπονητική ευκαιρία. Οι προσδοκίες ενός προπονητή μπορούν να βρουν ανταπόκριση μέσα από ελάχιστες ομάδες. Μέσα από την καθημερινή δουλειά θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Διαδέχομαι έναν εξαιρετικό προπονητή, η ομάδα είναι δουλεμένη, μέρα με τη μέρα θέλουμε να κερδίζουμε χρόνο στη φιλοσοφία που έχουμε και να φτάσουμε τον Αστέρα εκεί που τον θέλουμε».

Αν θα ζητήσει κάτι από τη διοίκηση:

«Πριν ζητήσω πρέπει να δω τι έχω. Σήμερα κάναμε την πρώτη προπόνηση, χρειάζεται αρκετό διάστημα για να καταλάβεις ακριβώς τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Θα προσπαθήσω οι ποδοσφαιριστές να με κατανοήσουν και από εκεί και πέρα θα δούμε αν μας λείπει κάτι. Το ρόστερ ειδικά σε κάποιες θέσεις είναι πλούσιο και είναι ευλογία να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα τους».

Για το κομμάτι της ψυχολογίας:

«Για την ψυχολογία πιστεύω ότι έρχεται μέσα από την σκληρή δουλειά. Όχι αν γελάμε και περνάμε καλά στα αποδυτήρια».

Αν είπε κάτι στους παίκτες:

«Ασχοληθήκαμε περισσότερο με την τακτική. Θα γίνει συζήτηση το απόγευμα».

Η φιλοσοφία του και η ταύτιση απόψεων με τον Αστέρα:

«Είναι τεράστια προπονητική ευκαιρία για μένα και τον Στέλιο. Εχουμε επίγνωση των καταστάσεων, Ξέρουμε σε ποια ομάδα ήρθαμε. Θέλουμε η μία προπόνηση να είναι καλύτερη από την άλλη. Ο κάθε αγώνας καλύτερος από τον προηγούμενο. Θα δουλέψω σαν να είμαι για 20 χρόνια στην ομάδα και σαν να είναι η τελευταία μου ημέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Πιστεύω στους στόχους και όχι τόσο στα όνειρα».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Όπως κάθε αγώνα που παίζει ο Αστέρας. Όπως θα είμαστε σε κάθε αγώνα. Γνωρίζω να υποφέρω λένε οι Ιταλοί. Άλλες φορές θα πιέσουμε, άλλες θα κρατήσουμε μπάλα, άλλες θα πιεστούμε. Θα πάμε με στόχο, αυτό είναι το σίγουρο».

Καλημέρα από το γραφείο του νέου μας προπονητή! #asterastripolisfc #welcome

A photo posted by AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα