Σκάζνι: «Τίποτα οριστικό με Ατρόμητο, θα περάσει ο ΠΑΟΚ»

Σκάζνι: «Τίποτα οριστικό με Ατρόμητο, θα περάσει ο ΠΑΟΚ»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Σκάζνι: «Τίποτα οριστικό με Ατρόμητο, θα περάσει ο ΠΑΟΚ»

bet365

Στο... φλερτ με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο Ζντένεκ Σκάζνι, που σχολίασε και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τσεχία με την Λίμπερετς.

Τις επαφές του με τον Ατρόμητο επιβεβαίωσε ο Ζντένεκ Σκάζνι, που μίλησε στο Arena fm και τόνισε πως δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο όσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Παράλληλα, σχολίασε το ματς της Πέμπτης ανάμεσα στην Λίμπερετς και τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τον «Δικέφαλο του Βορρά» φαβορί για τον αγώνα, αλλά και την πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Για τη φήμη ότι αναλαμβάνω τον Ατρόμητο δε θέλω να πω κάτι αν δεν υπάρξει κάτι οριστικό. Η Λίμπερετς ξέρω ότι είχε πρόβλημα με 2-3 παίκτες αλλά θα είναι όλοι καλά για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός από τον Μίλαν Μπάρος δεν ξεχωρίζει κάποιος παίκτης. Είναι ομάδα, χωρίς κάποια σπουδαία προσωπικότητα. Παίζουν δυνατά, καλά οργανωμένα. Μπορεί να αλλάζουν προπονητή, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού μένει ίδιος.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα, είναι το φαβορί για αυτήν την αναμέτρηση. Είμαι σίγουρος ότι αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρος για πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα