«Πάγος» στην υπόθεση «πλαστογραφίας» του Γραμμένου

«Πάγος» στην υπόθεση «πλαστογραφίας» του Γραμμένου

Ακόμη δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση του Ευάγγελου Γραμμένου που κατηγορείται για πλαστογραφία και δυσφήμιση του αθλήματος.

«Πάγος» στην υπόθεση «πλαστογραφίας» του Γραμμένου

Σύμφωνα με την «Goal», στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιου προέδρου της αντιπολίτευσης, Ευάγγελου Γραμμένο έχει ασκηθεί από τις 18/3 πειθαρχική δίωξη από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη για «πλαστογραφία» και «δυσφήμιση αθλήματος».

Παρόλα αυτά, η υπόθεση ακόμη παραμένει στον... πάγο, μιας και δεν έχει εκδικαστεί από την επιτροπή Δεοντολογίας.Ο κ. Γραμμένος κι οι άλλοι κατηγορούμενοι (φτάνουν τον αριθμό 7), μπορεί να αθωωθούν.

Στην περίπτωση τιμωρίας όμως μπορεί να του επιβληθεί η απαγόρευση να μετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για μια χρονική περίοδο (12 τουλάχιστον μήνες) και χρηματική ποινή από 15.000 ευρώ μέχρι 50.000 ευρώ βάσει του άρθρου 30 παράγραφος 2 του πειθαρχικού κώδικα. 

Στην πειθαρχική δίωξη του Ευάγγελου Γραμμένου αναφέρεται:

α. η υπογραφή του Ευάγγελου Γραμμένου υπάρχει σε δελτίο πιστοποίησης του προπονητή Αριστοτέλη Κιάκη που είχε κάνει χρήση πλαστής ταυτότητας.

β. κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 η ΕΠΣ Μακεδονίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο Ευάγγελος Γραμμένος, εξέδωσε δύο πλαστές ταυτότητες στον πρώτο προπονητή Ιωάννη Παγώνη και στον βοηθό προπονητή Δημήτριο Γεωργακόπουλο για την ομάδα της γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας ΑΠΕ Λαγκαδά, παρότι για την κατηγορία αυτή τα δελτία πιστοποίησης τα εκδίδει μόνο η ΕΠΟ.

Παρόμοια είναι κι η ποινή με την οποία κινδυνεύει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία του ισολογισμού της Ένωσης του.  

Best of internet