«Γελάει ο κόσμος με την Αγγλία...»

«Γελάει ο κόσμος με την Αγγλία...»

Κώστας Ζάλιαρης
«Γελάει ο κόσμος με την Αγγλία...»

bet365

Οργισμένοι και απογοητευμένοι από τον αντίκτυπο του σκανδάλου που αποκαλύφθηκε με πρωταγωνιστή τον Σαμ Άλαρνταϊς δήλωσαν οι Άλαν Σίρερ και Ρίο Φέρντιναντ, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να χρησιμοποιούν σκληρούς χαρακτηρισμούς...

Ο «Big Sam» φανερώνοντας ευθιξία, αλλά και ενοχή, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, μόλις 67 ημέρες μετά την πρόσληψή του!

Η αποκάλυψη των συζητήσεων που είχε με ρεπόρτερ οι οποίοι υποδύθηκαν τους μάνατζερ και προθυμοποιήθηκαν να του προσφέρουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τους βοηθήσει σε μεταγραφές παικτών δίχως να λογαριάζουν από τους κανονισμούς της FA, οδήγησαν τον 61χρονο προπονητή στο φινάλε της θητείας του στον πάγκο των «τριών λιονταριών».

«Είμαι οργισμένος... Είναι απίστευτο αυτό που έχει συμβεί. Είναι τεράστιο λάθος και κάκιστη εκτίμηση από τον άνθρωπο που είχε παραδεχθεί ότι η θέση στην εθνική ομάδα ήταν δουλειά – όνειρο για εκείνον. Είναι καταστροφικό...» ανέφερε ο Άλαν Σίρερ στην τηλεόραση του «BT Sport», με τον Ρίο Φέρντιναντ ν' αναφέρει ότι:

«Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα γελάει τώρα με αυτά που συμβαίνουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι απογοητευτικό... Η αλήθεια είναι ότι τον λυπάμαι, αλλά η FA δεν είχε άλλη επιλογή και έπραξε ορθά».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα