Σάμπα: «Να δώσουμε ό,τι έχουμε κόντρα στη Θέλτα» (vids)

Σάμπα: «Να δώσουμε ό,τι έχουμε κόντρα στη Θέλτα» (vids)

Νίκος Αθανασίου
Σάμπα: «Να δώσουμε ό,τι έχουμε κόντρα στη Θέλτα» (vids)

bet365

Οτιδήποτε θετικό θα προσπαθήσει να πάρει ο Παναθηναϊκός από τη Θέλτα, στο Βίγκο, με τον Κρίστοφερ Σάμπα να δηλώνει πως οι «πράσινοι» θα δώσουν ό,τι έχουν στο «Μπαλαΐδος» για το αποτέλεσμα που θα βοηθήσει στην προσπάθεια πρόκρισης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΙΓΚΟ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Το «θηρίο» της άμυνας του Παναθηναϊκού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία, το πρωί της Τετάρτης και όπως είπε, αν η ομάδα θέλει να διατηρήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, πρέπει απαραίτητα να πάρει κάτι θετικό από αυτό το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

«Όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι απέναντι στον Άγιαξ. Τώρα δεν υπάρχουν πολλοί αγώνες. Για να προκριθούμε πρέπει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να γυρίσουμε με κάτι θετικό στην Αθήνα.

Προσωπικά πως αισθάνεσαι;

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα από την πρώτη μέρα που ήρθα».

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός:

«Αυτή είναι μια ερώτηση για τον προπονητή. Αλλά σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να είσαι συμπαγής και αποφασιστικός και να προσπαθήσεις να εκμεταλλευθείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στο ματς».

Οι «πράσινοι» αφίχθησαν στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» λίγο μετά τις 08:00, με την προγραμματισμένη πτήση ν' αναχωρεί στις 09:00. Με επίσημη ενδυμασία και σακάκι οι άνθρωποι της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο, με t-shirt και ζακέτα έκαναν την εμφάνισή τους οι ποδοσφαιριστές και ο Αντρέα Στραματσόνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα