Ρόσι: «Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ρόσι: «Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Τζουσέπε Ρόσι, μίλησε για την μονομαχία με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως σέβεται τους «πράσινους» που θεωρεί πως έχουν μια πολύ καλή ομάδα.

Ρόσι: «Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Τζουσέπε Ρόσι. Ο Ιταλός επιθετικός, τόνισε πως το «τριφύλλι» διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα που πρέπει να έχει τον σεβασμό του ίδιου και των συμπαικτών του. 

«Νιώθω πολύ άνετα. Είμαι άνετος με τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο, τους οπαδούς και την πόλη. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που προπονούμαι και με τον τρόπο που αγωνίζομαι και τη βοήθεια που λαμβάνω από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, οι οποίοι μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Στον αγωνιστικό χώρο θέλω πολύ να βοηθήσω.

Το πρώτο πράγμα που με απασχολεί είναι να περάσουμε από τον όμιλο, μία αποστολή που δεν θα είναι καθόλου εύκολη λόγω της ποιότητας που έχουν οι αντίπαλοι μας. Έχω σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, τον επόμενο αντίπαλο μας, ο οποίος διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή ο αντίπαλος έχει μικρά τρικ που μπορούν να μας δυσκολέψουν. Πρέπει να έχουμε προσήλωση, πειθαρχία και υπομονή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο Πάμπλο Χερνάντες, τόνισε: «Έχουμε ένα ανταγωνιστικό γκρουπ, με καλές ομάδες, αλλά εμείς θέλουμε να παλέψουμε και να δώσουμε ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε. Ο Άγιαξ είναι ο πιο ποιοτικός από τους αντιπάλους μας, αλλά πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός και η Σταντάρ Λιέγης έχουν εμπειρία στη διοργάνωση»

Best of internet