Πλάνο για καθημερινή λειτουργία στο «Vissini Store»

Πλάνο για καθημερινή λειτουργία στο «Vissini Store»

Δημήτρης Τομαράς
Πλάνο για καθημερινή λειτουργία στο «Vissini Store»

bet365

Στην ΑΕΛ επεξεργάζονται πλάνο για καθημερινή λειτουργία του «Vissini Store» στο γήπεδο της ομάδας αλλά και πλήρη αναβάθμιση της εν λόγω μπουτίκ για τον κόσμο.
Από την ΑΕΛ έγινε γνωστό ότι:
1. Μετά την επιτυχία που είχε η λειτουργία του «Vissini Store» στο AEL FC ARENA, τόσο σε επίπεδο καφέ όσο και σε επίπεδο μπουτίκ, σχεδιάζει άμεσα την καθημερινή λειτουργία και τον εμπλουτισμό σε περιεχόμενο με νέα είδη στη μπουτίκ, ώστε αυτό να γίνει στέκι των φίλων της ΑΕΛ, οι οποίοι διερχόμενοι από το γήπεδό μας να μπορούν να προμηθεύονται τον «βυσσινί» ρουχισμό και τα αξεσουάρ αλλά και να απολαμβάνουν τον καφέ τους take away ή στο μπαρ βλέποντας και αγώνες από τα κανάλια της Nova.
2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ σκέφτεται τη διαμόρφωση της πρόσβασης προς το «Vissini Store» και από την οδό Καρδίτσης ώστε η προσέγγιση οδικώς να γίνει πιο εύκολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα