Με την σκέψη στον Ατρόμητο η Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Με την σκέψη στον Ατρόμητο η Ξάνθη

bet365

Η σκέψη όλων στην ομάδα της Ξάνθης είναι στο δεύτερο εντός έδρας ματς της περιόδου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Μετά τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα από την λευκή ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και το ρεπό της Δευτέρας, η ακριτική ομάδα το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Στις 17:00 τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ήταν έτοιμοι στο προπονητήριο της ομάδας ξεκινώντας τις ασκήσεις τους. Προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και passing game στο ξεκίνημα, ασκήσεις τακτικής στη συνέχεια και παιχνίδια των υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής μέρας. Για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζόρτζιε Λάζιτς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παπαγεωργίου - Γουάλας - Μπαξεβανίδης και Μελισσόπουλος, με τον τελευταίο να έχει υποστεί κάταγμα στην μύτη από το παιχνίδι των Νέων με τον ΠΑΟΚ.
Στην Εθνική Ελπίδων ο Ορφανίδης
Ο Πέτρος Ορφανίδης κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων. Έτσι θα μετάσχει στις προπονήσεις και τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το UEFA U-21 με τις αντίστοιχες ομάδες του Ισραήλ (06/10/2016, Γήπεδο Turner στην πόλη Beer Sheva) αλλά και της Ουγγαρίας (10/10/2016, Δημ. Γήπεδο Περιστερίου, 16:30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα