Ο διάλογος Αλμέιδα με οπαδό της Μπεσίκτας

Ο διάλογος Αλμέιδα με οπαδό της Μπεσίκτας

Οπαδός της Μπεσίκτας πρόσβαλε τον Ούγκο Αλμέιδα μέσω Facebook αλλά ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ κατάφερε να τον... τουμπάρει.

Ο διάλογος Αλμέιδα με οπαδό της Μπεσίκτας

Ο Yavuzhan Yaman, οπαδός της Μπεσίκτας, αποφάσισε να... επιτεθεί στον Αλμέιδα μέσω Facebook, γράφοντας του:«Άτιμε μπάσταρδε, γνωρίζουμε τον χαρακτήρα σου. Ζώο».

Η απάντηση του Αλμέιδα σε αυτό το μήνυμα, ήταν η εξής: «Δεν είμαι μπάσταρδος και σίγουρα όχι άτιμος. Ζώο; Μερικές φορές ναι! Βγάζω φωτογραφίες με όλους όσοι ζητούν μία φωτογραφία με εμένα. Εάν δεν σου αρέσει, αντίο. Αλλά μην με προσβάλλεις. Ή, εάν το κάνεις, κάντο στη δική σου σελίδα στο facebook, όχι στη δική μου, ΟΚ; Τέλοσπάντων, δεν θα διαγράψω το μήνυμά σου. Ελπίζω η οικογένειά σου να είναι περήφανη για σένα όταν διαβάσουν αυτό που έγραψες. Καλή τύχη στη ζωή σου».

Ο Τούρκος επανήλθε, γράφοντας του: «ΟΚ, ΟΚ, κέρδισες. Έχεις τον σεβασμό για την ομάδα. Περάσαμε καλά μαζί σου. Συγγνώμη».

Σε αυτό, ο Αλμέιδα έγραψε «Yavuzhan Yaman, σέβομαι επίσης το παρελθόν μου. Και η Μπεσίκτας κατέχει πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου επίσης. Ευχαριστώ», για να επανέλθει ο Τούρκος, κλείνοντας το θέμα: «Σε ευχαριστούμε. Σε αγαπάμε Ούγκο Αλμέιδα!».

Best of internet