Ο διάλογος Αλμέιδα με οπαδό της Μπεσίκτας

Ο διάλογος Αλμέιδα με οπαδό της Μπεσίκτας

Gazzetta team
Ο διάλογος Αλμέιδα με οπαδό της Μπεσίκτας

bet365

Οπαδός της Μπεσίκτας πρόσβαλε τον Ούγκο Αλμέιδα μέσω Facebook αλλά ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ κατάφερε να τον... τουμπάρει.

Ο Yavuzhan Yaman, οπαδός της Μπεσίκτας, αποφάσισε να... επιτεθεί στον Αλμέιδα μέσω Facebook, γράφοντας του:«Άτιμε μπάσταρδε, γνωρίζουμε τον χαρακτήρα σου. Ζώο».

Η απάντηση του Αλμέιδα σε αυτό το μήνυμα, ήταν η εξής: «Δεν είμαι μπάσταρδος και σίγουρα όχι άτιμος. Ζώο; Μερικές φορές ναι! Βγάζω φωτογραφίες με όλους όσοι ζητούν μία φωτογραφία με εμένα. Εάν δεν σου αρέσει, αντίο. Αλλά μην με προσβάλλεις. Ή, εάν το κάνεις, κάντο στη δική σου σελίδα στο facebook, όχι στη δική μου, ΟΚ; Τέλοσπάντων, δεν θα διαγράψω το μήνυμά σου. Ελπίζω η οικογένειά σου να είναι περήφανη για σένα όταν διαβάσουν αυτό που έγραψες. Καλή τύχη στη ζωή σου».

Ο Τούρκος επανήλθε, γράφοντας του: «ΟΚ, ΟΚ, κέρδισες. Έχεις τον σεβασμό για την ομάδα. Περάσαμε καλά μαζί σου. Συγγνώμη».

Σε αυτό, ο Αλμέιδα έγραψε «Yavuzhan Yaman, σέβομαι επίσης το παρελθόν μου. Και η Μπεσίκτας κατέχει πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου επίσης. Ευχαριστώ», για να επανέλθει ο Τούρκος, κλείνοντας το θέμα: «Σε ευχαριστούμε. Σε αγαπάμε Ούγκο Αλμέιδα!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα