Με 21 παίκτες στο Λίμπερετς ο ΠΑΟΚ

Με 21 παίκτες στο Λίμπερετς ο ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Με 21 παίκτες στο Λίμπερετς ο ΠΑΟΚ

bet365

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ από τον Βλάνταν Ίβιτς για τον αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς. Με 21 παίκτες ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης για την Τσεχία ο «Δικέφαλος».

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, επί ελληνικού εδάφους, ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν και την Τετάρτη το απόγευμα στις 20.00 (ώρα Ελλάδας) θα προπονηθεί στο στάδιο U Nisy.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε να πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές στο Λίμπερετς, οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης (28/9) στις 10.30 θα συγκεντρωθούν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για να «πετάξουν» προς την Πράγα.

Οι 21 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του στο ματς με την Σλόβαν είναι οι:

Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς , Μάτος , Κίτσιου , Τζαβέλλας , Βαρέλα , Κρέσπο , Χαρίσης , Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Μυστακίδης , Τιάμ , Κάμπος , Ροντρίγκες , Περέιρα , Αθανασιάδης , Κουλούρης .

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας περιελάβανε κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και τα τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα