Νέοι μπελάδες για τη Σλόβαν με τον προπονητή της!

Νέοι μπελάδες για τη Σλόβαν με τον προπονητή της!

Σταύρος Σουντουλίδης
Νέοι μπελάδες για τη Σλόβαν με τον προπονητή της!

bet365

Φωτιές άναψε στο στρατόπεδο της Σλόβαν Λίμπερετς το ενδιαφέρον της Σπάρτα Πράγας για την απόκτηση του προπονητή, Χένρι Τρπισόφσκι, μετά την απομάκρυνση του γνωστού μας Ζντένεκ Σκάζνι.

Δεν είναι μόνο το θέμα της καραντίνας που απασχολεί την ομάδα της Σλόβαν Λίμπερετς παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα κυκλοφόρησαν έντονες φήμες, που έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Σπάρτα Πράγας για τον Χένρι Τρπισόφσκι.

Ο προπονητή της αντιπάλου του «Δικεφάλου» θεωρείται υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από την πρωτεύουσα Πράγα και ο αθλητικός διευθυντής της Σλόβαν, Γιαν Νέζμαρ, στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον.

«Η Σπάρτα μας πλησίασε υποβάλλοντας αίτημα για να αρχίσει διαπραγματεύσεις με προπονητή μας. Από τη στιγμή που με την Σπάρτα Πράγας υπάρχουν μακροχρόνιες σχέσεις, έχουμε την πρόθεση να ανταποκριθούμε στο αίτημά τους Ωστόσο, πρακτικά δεν είναι εύκολο, γιατί στις διαπραγματεύσεις είναι επιτακτική η ανάγκη να συμμετέχει και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν μπορεί να το κάνει», είπε ο Νέζμαρ, που δεν μπήκε σε λεπτομέρειες γύρω από πιθανά ανταλλάγματα αυτής της πώλησης.

Πάντως, όπως είπε για τη Λίμπερετς θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα να χάσει τον προπονητή της στο ξεκίνημα της περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα