Το... come back στο 4-2-3-1 με Μάριν και Φορτούνη

Το... come back στο 4-2-3-1 με Μάριν και Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Το... come back στο 4-2-3-1 με Μάριν και Φορτούνη

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο - όπως έχουμε τονίσει από χθες - ετοιμάζεται για επιστροφή στο 4-2-3-1 με ΑΠΟΕΛ και σκέφτεται να... χωρέσει μαζί Μάριν και Φορτούνη.

Ο Νικόλα Λεάλι είναι ο σίγουρος κάτω από τα δοκάρια. Λογικά στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Αλμπέρτο Μποτία και Μανουέλ Ντα Κόστα.

Ο Ντιόγο Φιγκέιρας θα είναι ο δεξιός μπακ και για αριστερά υπάρχει ερωτηματικό. Εάν ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια προλάβει να είναι στο 100% θα ξεκινήσει. Αλλιώς μπορεί να επιστρατευθεί ο Σεμπά για εκεί.

Για τον άξονα οι επιλογές των Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο. Επιτελικός ο Φορτούνης και στα άκρα ο Μάριν με τον Ελιουνούσι για να πάει κορυφή ο Ιντέγιε. Με τον Μάριν πάντως να είναι πιο σίγουρος για... 11αδάτος από τον Φορτούνη. Πέραν της επιστροφής στο 4-2-3-1 ο Μπέντο έχει να κάνει ακόμα και άλλες δοκιμές για την ενδεκάδα για το Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ. Προφανώς βέβαια δεν λαμβάνουμε υπ' όψιν δοκιμές με τον Πασιένσια βασικό φορ, που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα