Οι ελληνικές μάχες του UEFA Europa League είναι στον ΟΤΕ TV!

Gazzetta team
Οι ελληνικές μάχες του UEFA Europa League είναι στον ΟΤΕ TV!

bet365

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προσπάθειά τους στους ομίλους του UEFA Europa League. Δείτε τα παιχνίδια αποκλειστικά στον OTE TV!

Από νωρίς την Πέμπτη, τα κανάλια ΟΤΕ SPORT μεταφέρουν τις ελληνικές μάχες του Europa League στο σπίτι σας!

Από τις 18:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή UEFA Europa League Show στο ΟTE SPORT 2HD με όλα τα τελευταία νέα των ελληνικών ομάδων από τους απεσταλμένους του OTE TV και όχι μόνο. Στις 20:00 θα υπάρξει ζωντανή σύνδεση με το Βίγκο, όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Θέλτα, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να βρίσκεται στην Ισπανία για την περιγραφή. Ζωντανά και αποκλειστικά στο ΟΤΕ SPORT 2HD.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα δώσει τη μάχη για την πρώτη του νίκη στην Τσεχία με αντίπαλο την Σλόβαν Λίμπερετς. Οι περισσότεροι παίκτες των Τσέχων ήταν σε καραντίνα τις προηγούμενες ημέρες λόγω επιδημίας ίωσης και οι πιθανότητες επιτυχίας του Δικέφαλου του Βορρά αυξάνονται κατακόρυφα. Στο Λίμπερετς θα βρίσκεται ο Μιχάλης Μελισσίδης για την περιγραφή ζωντανά στο ΟΤΕ SPORT 4HD.

Παράλληλα, στο ΟΤΕ SPORT 3HD από τις 21:00 μπορείτε να μπείτε στο κλίμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ, που θα ξεκινήσει στις 22:05 στο Φάληρο. Ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα είναι στο στούντιο του ΟΤΕ TV με τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και σύνδεση με το γήπεδο «Καραϊσκάκης». Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν το δύο στα δύο στη διοργάνωση και μπορείτε να απολαύσετε τον αγώνα σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη ζωντανά και αποκλειστικά στο ΟΤΕ SPORT 3HD.

Μετά το τέλος και της αναμέτρησης στο Φάληρο, το υπερθέαμα συνεχίζεται στο ΟΤΕ SPORT 2HD με την εκπομπή UEFA Europa League Show. Αναλύσεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το τρίτο ημίχρονο των αγώνων στις οθόνες σας!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα