Προπόνηση για Μάνταλο με μάσκα

Προπόνηση για Μάνταλο με μάσκα

Γιώργος Τσακίρης
Προπόνηση για Μάνταλο με μάσκα

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε από το Μιλάνο και πήρε μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ φορώντας την ειδική μάσκα. Αγωνία για Βάργκας.

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Μάνταλος πήρε μέρος στην προπόνηση της Ενωσης. Φορώντας την ειδική μάσκα που προμηθεύτηκε από την Ιταλία, ο Μάνταλος λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα από το Μιλάνο, πήγε στα Σπάτα για να προπονηθεί. Συγκεκριμένα, ο άσος της ΑΕΚ έκανε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και μπάλα και αυτό είναι σημαντικό και αισιόδοξο αφού αναμενόταν να μείνει απλά στο γυμναστήριο. Το γεγονός, επομένως, ότι ακούμπησε μπάλα είναι καλό ενόψει Ολυμπιακού και αν νιώθει άνετα με την ειδικά μάσκα τις επόμενες μέρες, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Καραϊσκάκη.

Ανοιχτό είναι και το θέμα του Βάργκας, ο οποίος υπέστη κάκωση στον αριστερό προσαγωγό στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρακλή και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα. Ο Βενεζουελάνος άσος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο την Τετάρτη στο Ιατρικό Κέντρο και στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλά και θα τεθεί στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Αυτός είναι ο στόχος και του Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, συνεχίζοντας τη δουλειά για να καταφέρει να είναι στην 11άδα της Ενωσης στο Φάληρο. Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν τη Δευτέρα κόντρα στον Ηρακλή έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

* Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα