Στο Διαιτητικό η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαϊας

Στο Διαιτητικό η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαϊας

Στο Διαιτητικό η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαϊας

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα προσφύγουν επτά από τα έντεκα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας, με σκοπό να ζητήσουν να συγκληθεί Δ.Σ. με θέμα την αναδιάρθρωσή του.

Αυτή θα είναι η επόμενη κίνησή τους, έπειτα από την προσωρινή δικαίωση Μπαλαφούτη, ο οποίος προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια και κέρδισε προσωρινή διαταγή, που ακυρώνει την απόφαση του τελευταίου Δ.Σ., στο οποίο έγινε πρόεδρος ο Δανιήλ. Με άλλα λόγια η... μάχη συνεχίζεται.
 
Η προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου έχει ισχύ έως τις 19/10, οπότε θα συζητηθεί η κύρια προσφυγή. Την Δευτέρα (26/09) είχε προσδιοριστεί Δ.Σ. στην ΕΠΣ Αχαϊας από τον Μπαλαφούτη, το οποίο δεν έγινε, παρότι επτά μέλη περιλαμβανομένου του Δανιήλ ήταν στα γραφεία της Ένωσης.
 
Απουσίαζαν ο Μπαλαφούτης και τα τρία μέλη που τον στηρίζουν. 'Ελλειψαν επικαλούμενοι ότι δεν είχε καθαρογραφεί η απόφαση του δικαστηρίου. Σε επίπεδο εκλογικών συσχετισμών της ΕΠΟ ο κ. Μπαλαφούτης στηρίζει την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη. O κ. Δανιήλ και η διαμορφωμένη πλειοψηφία εντός Δ.Σ. την υποψηφιότητα Γραμμένου.

Best of internet