Γκόλιας: «Από τις πιο ωραίες αναμνήσεις στην καριέρα μου»!

Γκόλιας: «Από τις πιο ωραίες αναμνήσεις στην καριέρα μου»!

Gazzetta team
Γκόλιας: «Από τις πιο ωραίες αναμνήσεις στην καριέρα μου»!

bet365

Ο Νίκος Γκόλιας μιλά στο gazzetta.gr για το γκολ της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό, την φετινή ΑΕΛ που μέχρι πρότινος αδικούσε τον εαυτό της και την συνέχεια των «βυσσινί» στην φετινή Σούπερ Λιγκ.

Στο πρόσωπό του καθρεφτίστηκε μία πόλη που περίμενε αυτή την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως ο διψασμένος αναζητά το νερό στην έρημο! Άφησε την περιοχή του στις καθυστερήσεις, προωθήθηκε και από το «δώρο»-στρώσιμο του Μάρτινς, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό και ένα ολόκληρο γήπεδο στα ουράνια! Ο Νίκος Γκόλιας είναι ο «ήρωας» της ΑΕΛ στον θρίαμβο επί του πρωταθλητή Ελλάδος. Είναι ο άνθρωπος που έκανε χιλιάδες κόσμου, να ξεχάσουν τα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν!

Τι και αν είναι στόπερ; Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει ιδιαίτερα αναπτυγμένη την αίσθηση του γκολ για τα δεδομένα της θέσης του. Και φυσικά υπάρχει εξήγηση. Ξεκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός, τότε πως ως πιτσιρικάς στην Καρδίτσα τα όνειρά του είχαν μόνο την «στρογγυλή θεά» ως πρωταγωνίστρια! «Ποδόσφαιρο και μόνο ποδόσφαιρο» ήταν το μότο του. Τέσσσερα γκολ με την φανέλα του Άρη στην Γ' Εθνική, τρία πέρυσι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Football League και μία εμφάνιση απέναντι στους ποιοτικούς επιθετικούς των «ερυθρολεύκων», για σεμινάριο!

Μία εμφάνιση που έκανε υπερήφανη την ΑΕΛ αλλά και την οικογένειά του που πάντα βρίσκεται στο πλευρό του. Τον μπαμπά Θανάση, την μαμά Ευαγγελία και την αδερφή του, Νίκη... Το gazzetta.gr και η Έλενα Οικονόμου συνάντησαν τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα...

Τι ένιωσες όταν είδες την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό;

«Είναι από τις στιγμές που όπως και να τις χαρακτηρίσεις πιστεύω δεν θα βρεις κατάλληλη λέξη για να εξηγήσεις αυτό που πραγματικά ένιωσες.Θα είναι μία από τις ωραιότερες αναμνήσεις στη καριέρα μου αυτό το γκολ».

Έδειχνες τον ουρανό λίγα δευτερόλεπτα μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς. Γιατί;

«Είναι κατι δικό μου! Αντλώ δύναμη ιδιαίτερα στο ψυχικό κομμάτι με την πίστη μου στο Θεό. Σίγουρα αυτά τα θέματα είναι προσωπικά για τον κάθε άνθρωπο. Αυτός ήταν και ο λόγος που έδειξα τον ουρανό».

Πόσο σημαντικό ήταν για την νίκη σας, το να τηρηθεί κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή;

«Η εμφάνισή μας στη Κέρκυρα δεν ήταν καθόλου καλή, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με τον προπονητή πάνω στα λάθη μας,πιστεύω πως την Κυριακή ήμασταν αρκετά πειθαρχημένοι κόντρα σ’ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός».

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός σας υποτίμησε και την... πάτησε;

«Δεν πιστεύω ότι μας υποτίμησε εμείς δεν φοβηθήκαμε να διεκδικήσουμε την νίκη και αυτό σε συνδυασμό με την καλή απόδοση όλων των παιδιών μας οδήγησε σε αυτή την επιτυχία».

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές που δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτέλεσματα, θεωρείς πως η νίκη επί του πρωταθλητή ήταν μια... απάντηση; Πρώτα στους εαυτούς σας...

«Αδικούμε τους εαυτούς μας μέχρι στιγμής.Ο προπονητής καθημερινά μας λέει πως πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατοτήτες μας. Αυτή η νίκη σίγουρα θα ανεβάσει και την ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας, όμως χρειάζεται σκληρή δουλειά μέσω των προπονήσεων».

Το γήπεδο ήταν πραγματικό «καμίνι». Τι ακολούθησε στα αποδυτήρια μετά το σφύριγμα της λήξης ;

«Ο κόσμος ήταν άψογος,η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ήταν εκπληκτική, μας έδωσε ώθηση για τη νίκη. Ελπίζω να το χάρηκε το αποτέλεσμα όπως όλοι εμείς στο αγωνιστικό τμήμα. Το τι ακολούθησε στα αποδυτήρια δεν περιγράφεται. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Θα παλέψουμε για το καλύτερο φέτος γιατί η ΑΕΛ έιναι μεγάλη ομάδα».

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση σου με την φανέλα της ΑΕΛ ως βασικός συνοδεύτηκε και με γκολ απέναντι μάλιστα στον Ολυμπιακό των εκατομμυρίων.Τι ευχή κάνεις για τη συνέχεια;

«Υγεία και μόνο υγεία χωρίς ατυχίες και τραυματισμούς, είναι το σημαντικότερο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι κάθε φορά που ο προπονητής θα μου ζητά να αγωνιστώ θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Το πρώτο τηλέφωνο μετά το παιχνίδι σε ποιον το έκανες;

«Η αλήθεια είναι ότι όταν πήρα το κινήτο στα χέρια μου εντυπωσιάστηκα από τον αριθμό των κλήσεων και των μηνυμάτων που είχα δεχτεί.Φυσικά τα πρώτα τηλεφωνήματα πηγαίνουν στα δικά σου πρόσωπα που σε ζούν καθημερινά και είναι εκεί στις χαρές και στις λύπες».

Ακολουθεί το παιχνίδι στη Λιβαδειά το Σάββατο για την ΑΕΛ μετά τη σπουδαία αυτή νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό τι πρέπει να προσέξετε σε αυτή την αποστολή ;

«Είναι επικίνδυνο το επόμενο παιχνίδι, θέλει προσοχή και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ψυχολογία σίγουρα είναι στα ύψη,το κλίμα πολύ καλό αλλλα δεν φτάνει μόνο αυτό θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κυνηγήσουμε την νίκη και στη Λιβαδειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα