Ξεκίνησε η συνεδρίαση του Διαιτητικού για εκλογές ΕΠΟ

Ξεκίνησε η συνεδρίαση του Διαιτητικού για εκλογές ΕΠΟ

Άρχισε η συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου σχετικά με την προσφυγή των έξι Ενώσεων για την εκ νέου ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ. Πιθανότητα να βγει και σήμερα η απόφαση.

Ξεκίνησε η συνεδρίαση του Διαιτητικού για εκλογές ΕΠΟ
Θυμίζουμε πως η σχετική προσφυγή έχει ως εξής:
 
Προσφυγή-αίτηση των: 1.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, 3.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 4.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, 5.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΜΟΥ, 6.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Κατά 1) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, 2) Των από 12/9/2016  αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τις οποίες: α. Εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ, β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου και γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ για την εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, 3) Της από 12/9/2016 με αριθμό πρωτ. 27317/2016 πρόσκλησης της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που απεστάλη προς τις Ενώσεις-Μέλη της ΕΠΟ, καθώς και του από 13/9/2016 με αριθμ. πρωτ. 27504/2016 ενημερωτικού σημειώματος προς όλες τις Ενώσεις-Μέλη της ΕΠΟ, 4) Κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης της ΕΠΟ που συνδέεται με τις παραπάνω πράξεις και αποφάσεις της.
 
Σε περίπτωση που το Διαιτητικό Δικαστήριο - που συνεδριάζει αυτήν την ώρα επί τούτου - αποφανθεί ξανά υπέρ των συγκεκριμένων Ενώσεων οι εκλογές της ΕΠΟ δεν θα γίνουν στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά και θα χρειαστεί να οριστεί προσωρινή διοίκηση. Είναι ιδιαίτερα πιθανό να βγει ακόμα και σήμερα η απόφαση.

Best of internet