Το Backstage από την επίσημη φωτογράφηση του ΠΑΟΚ (vid)

Το Backstage από την επίσημη φωτογράφηση του ΠΑΟΚ (vid)

Το Σάββατο (24/9) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας του ΠΑΟΚ και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μας βάζει στο κλίμα και στα παρασκήνια της. 

Το Backstage από την επίσημη φωτογράφηση του ΠΑΟΚ (vid)

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Μια διαδικασία την οποία όλοι βαριούνται, ωστόσο, φροντίζουν την προηγούμενη μέρα να έχουν κουρευτεί και να έχουν τριμάρει τα (απαραίτητα;) μούσια για να βγουν καλοί στη φωτογραφία.

Μια διαδικασία που αν το δεις από μια άλλη οπτική γωνία παραδοσιακά προσφέρει λίγα λεπτά αυθεντικού παρεΐστικου χαβαλέ. Τουλάχιστον ένας θα πάει πίσω από την κάμερα για να κάνει γκριμάτσες σ’ αυτόν που βγαίνει φωτογραφίες, πάντα κάποιος θ’ ανεβάσει το σορτσάκι μέχρι τους ώμους ή θ’ αρχίσει τα «γαλλικά», άλλοι θα δοκιμάσουν την ικανότητά τους να μιμηθούν τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ υπάρχει και η κατηγορία «μην με τραβάς με την κάμερα».

Ένα ρεπερτόριο, εμπλουτισμένο από διάφορα άλλα μικρά… σκετς που θα το παρακολουθήσετε στις οθόνες σας και στη φωτογράφηση της σεζόν 2016-17 που έγινε σε δύο δόσεις και για τις ανάγκες του paokfc.gr, της Super League και της Panini».

Best of internet