Γουστάρουν «Ελέ» κι οι παίκτες...

Γουστάρουν «Ελέ» κι οι παίκτες...

Γουστάρουν «Ελέ» κι οι παίκτες...

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, κίνηση η οποία ήδη έχει προκαλέσει θετικά σχόλια στα αποδυτήρια.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του Αστέρα Τρίπολης με τον Μάκη Χάβο, μάθατε στο gazzetta.gr ότι οι Αρκάδες έχουν στο κάδρο τους για τον επόμενο τεχνικό, τον Δημήτρη Ελευτθερόπουλο μαζί με τους Μάντζιο και Δέλλα. Αργότερα, σας ενημερώσαμε ότι ο 40χρονος κόουτς ήταν αυτός που βρισκόταν πιο κοντά από τους άλλους δύο για να κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Τελικά, σήμερα οι Αρκάδες επισημοποίησαν την συνεργασία τους με τον «Ελέ», ο οποίος αύριο (28/9) στις 10:30 θα παρουσιαστεί στους παίκτες, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί από την ομάδα στον Τύπο και στον κόσμο.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Βοηθός του θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης, ενώ γυμναστής της ομάδας παραμένει ο Παύλος Γκότσης. Όσο για το ποιος θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν κάποιες λύσεις, μερικές εξ αυτών έχουν προκριθεί και δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μουντάκη, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το σύλλογο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Γκότση και του τεχνικού της Κ-20 Απόστολου Χαραλαμπίδη. Σήμερα δόθηκε ρεπό για να αποφορτιστούν οι παίκτες και σωματικά και ψυχολογικά. Στο άκουσμα πάντως ότι ο Ελευθερόπουλος είναι ο άνθρωπος που καλείται να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και να αντιστρέψει το κλίμα, τα σχόλια μόνο θετικά ήταν.

Best of internet