Ο Κριστιάνο είχε... ξεσπάσει και στον Φέργκιουσον! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κριστιάνο είχε... ξεσπάσει και στον Φέργκιουσον! (vid)

bet365

Σε μικρότερη ηλικία, μεν, με τον ενθουσιασμό να είναι ακόμα υπέρμετρος και με την ένταση του μεγάλου ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε παρόμοια αντίδραση πίσω στο 2009, όπως όταν έγινε αλλαγή από τον Ζινεντίν Ζιντάν στο πρόσφατο ματς της Ρεάλ με τη Λας Πάλμας.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, τα έβαλε με τον Γάλλο τεχνικό της «βασίλισσας», το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν είδε ότι ήταν ο δικός του αριθμός στον φωτεινό πίνακα για την αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λας Πάλμας, η οποία κατάφερε να φτάσει στο τελικό 2-2 και να πάρει βαθμό από το ματς με τους «μερένχες».

Ασφαλώς το ζήτημα έγινε... μείζον, με τον «Ζιζού» να τοποθετείται και στη συνέντευξη Τύπου του αποψινού αγώνα με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα, αλλά δεν είναι ο Κριστιάνο ο έξυπνος κι εγώ ο χαζός...».

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Παρόμοια αντίδραση, πάντως, του «CR7», είχαμε αντικρίσει και πριν από εφτά ολόκληρα χρόνια, σε ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Όταν ακόμα βρισκόταν στη Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο είχε αντικατασταθεί από τον Πολ Σκόουλς στο 58ο λεπτό της «μάχης» που είχε ολοκληρωθεί με νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με σκορ 2-0 στις 10 Μαΐου, με την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τη διατήρηση του τίτλου.

Κατευθυνόμενος προς τον πάγκο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε ξεσπάσει, είχε μονολογήσει γι' αρκετά δευτερόλεπτα κι έδειχνε απογοητευμένος, τόσο, που ούτε καν πανηγύρισε στο φινάλε για τη νίκη επί της «μισητής» συμπολίτισσας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα