Πετεβίνος: «Για το καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Πετεβίνος: «Για το καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι ο Θρύλος της Κύπρου έρχεται στην Ελλάδα για το καλύτερο.

Πετεβίνος: «Για το καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Oι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στον Super Sport FM Κύπρου 

Ήταν καθοριστικό το χρονικό σημείο που ήρθε το πρώτο γκολ; 

«Ναι, ήταν αρκετά βοηθητικό για μας. Το ΑΠΟΕΛ όπως εξελίσσονταν τα πράγματα θα πετύχαινε τη νίκη». 

«Στο ποδόσφαιρο η υπομονή είναι αρετή. Δεν μπορούν όλοι οι παίκτες να είναι σε ψηλό επίπεδο από την αρχή. Είχαμε νέο προπονητή και αλλαγή στον τρόπο φιλοσοφίας στο αγωνιστικό κομμάτι. Θέλαμε χρόνο, χρειάζεται όμως αρκετή δουλειά να γίνει ακόμη, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι. Από την στιγμή που είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουμε ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα το ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει πολλά πράγματα». 

Για τον Λάγο: «Είναι επιλογή που έχει να κάνει με τη συντήρηση και την πρόληψη». 

Για Αλωνεύτη και Μερκή και γκολ από Γιαννιώτα: «Ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μπορεί να δυσκολεύονται από κλειστές άμυνες. Έκλεισε και το θέμα με τον Αλωνεύτη, ο προπονητής έλεγε ότι όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, έχει το επίπεδο και την ποιότητα να προσφέρει». 

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Είναι εντελώς διαφορετικό παιγνίδι. Δεν παίζουν ρόλο τα προηγούμενα αποτελέσματα των ομάδων. Είναι διαφορετικές διοργανώσεις, διαφορετικές εντάσεις. Έχουμε στόχους στο Γιουρόπα λιγκ και θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε το καλύτερο». 

Για τραυματίες: «Το φρονιμότερο είναι να περιμένουμε για Ορλάντι και Ντε Καμάργκο». 

Για εισιτήρια στο Καραϊσκάκης: «Θα εξαντληθούν όλα. Πάμε στην Αθήνα για να υποστηρίξουμε την ομάδα. από τη δική μας πλευρά έχουν γίνει όλα για να υπάρχει ασφάλεια».

Best of internet