Κουρμπέλης στο gazzetta.gr: «Και εμείς δεν το περιμέναμε...»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κουρμπέλης στο gazzetta.gr: «Και εμείς δεν το περιμέναμε...»

bet365

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στο gazzetta.gr για το... κρύο αλλά υπέροχο γκολ του Ούμπιδες, το λόγο που ήρθαν ήρθαν οι τρεις αναπάντεχες μαζεμένες ήττες και στέλνει το μήνυμά του ενόψει Παναθηναϊκού και συνέχειας.

Σε καμία των περιπτώσεων περίμενε κάποιος ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα έχει πάρει ούτε έναν βαθμό στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός και παλιότερος παίκτης της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης, μιλώντας στο gazzetta.gr βγαίνει μπροστά σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ομάδα, όπως παραδέχεται κι ο ίδιος, δηλώνοντας ότι ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αντιστραφεί η εικόνα κι η κατάσταση της ομάδας.

Παράλληλα, στέκεται στο... κρύο γκολ του Ούμπιδες στο Περιστέρι και δηλώνει πως παρά τις αντιξοότητες στο ματς με τον Παναθηναϊκό, οι Αρκάδες θα κάνουν το παν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες, αν και εμείς δώσαμε περισσότερο χώρο στον Ατρόμητο. Μετά το 20' ισορροπήσαμε και ήμασταν καλύτεροι αλλά ήρθε άλλο ένα... κρύο γκολ για την ομάδα μας, που ό,τι και να θες να κάνεις δεν μπορείς, δεν έχεις τη δυνατότητα να αντιδράσεις, ήταν ένα ένα υπέροχο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά όπως είδατε, μέχρι το 50' είχαμε 2-3 καλές φάσεις, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, μετά ήρθε κι η κόκκινη κάρτα και στα επόμενα λεπτά θεωρώ πως ο αντίπαλος κράτησε εύκολα το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα κοιτάζουμε τη συνέχεια, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι δύσκολη η θέση μας», σχολίασε ο 22χρονος άσος της ομάδας της Τρίπολης, σχολιάζοντας το ματς με τον Ατρόμητο.

Στην προετοιμασία η ομάδα είχε δείξει εξαιρετικά δείγματα, αλλά στα επίσημα βλέπουμε μια εικόνα που δεν την περιμέναμε. Ως αρχηγός και παλιότερος παίκτης της ομάδας, τι πιστεύεις ότι φταίει;

«Η ομάδα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στην περίοδο της προετοιμασίας όντως. Πιστεύω ότι δεν μας έκανε καλό η διακοπή του πρωταθλήματος και στη συγκεκριμένη στροφή της Super League δεν είμαστε όπως πρέπει. Η τύχη επίσης μας έχει κόντρα, αλλά αυτά αλλάζουν στο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα γίνουν αρκετά καλύτερα τα πράγματα για εμάς».

Και τώρα Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Τι να περιμένουμε από τον Αστέρα;

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά μέχρι στιγμής το πρόγραμμά μας έτσι είναι, Θα πάμε εκεί να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε παρόλο που ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε».

Φέτος σε βλέπουμε να ανταποκρίνεσαι πολύ καλά στον ρόλο του στόπερ. Πως νιώθεις σ' αυτή την θέση;

«Ναι, αλά θα προτιμούσα να έχει συνδυαστεί η δική μου παρουσία με καλά αποτελέσματα. Ως στόπερ έπαιζα και παλιότερα, είναι μια θέση που με κάνει να νιώθω άνετα και σιγά-σιγά την θυμάμαι ξανά».

Φυσικά, είναι πάρα πολύ νωρίς αλλά αυτές οι τρεις μαζεμένες ήττες πόσο πίσω κρατούν την ομάδα στο στόχο που έθεσε εξ αρχής για την είσοδό της στα πλέι οφ;

«Όπως είπαμε είναι πολύ νωρίς. Και εμείς δεν περιμέναμε τις τρεις ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος, θα κάνουμε όμως ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα