Ολυμπιακός: Επιστροφές στην 11άδα με ΑΠΟΕΛ

Ολυμπιακός: Επιστροφές στην 11άδα με ΑΠΟΕΛ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Επιστροφές στην 11άδα με ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο με το 4-2-3-1 επαναφέρει στο αρχικό σχήμα, για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, τουλάχιστον τρεις παίκτες.

Την... ανορθογραφία του 4-4-2 διορθώνει ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος φαίνεται ότι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (29/9, 22:05) θα επαναφέρει το 4-2-3-1.

Μαζί με το γνωστό, ερυθρόλευκο σύστημα ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει στην 11άδα πρόσωπα... γνωστά, σε σχέση με αυτά που βλέπουμε συνήθως στο αρχικό σχήμα.

Ξεκινώντας από τον άσο, ο Λεάλι θα πάρει την θέση του κάτω από τα δοκάρια (ο Ιταλός θα παίζει στο Europa League), ενώ ο Μποτία θα επιστρέψει ως παρτενέρ του Ντα Κόστα. Από εκεί και πέρα θέση στο αριστερό άκρο θα πάρει κι ο Ντε Λα Μπέγια εφόσον φυσικά το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Βασικός θα είναι και πάλι ο Μάρκο Μάριν, αλλά μένει να δούμε αν θα είναι έχει τον ρόλο του οργανωτή ή αυτόν του αριστερού εξτρέμ. Αν συμβεί η δεύτερη περίπτωση, τότε ένας εκ των Τσόρι, Μάρτινς και Φορτούνη θα βρεθεί πίσω από τον Ιντέγε, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα