Σκάνδαλο με Άλαρνταϊς στην Αγγλία! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σκάνδαλο με Άλαρνταϊς στην Αγγλία! (vid)

bet365

Ο Σαμ Άλαρνταϊς «έπεσε» στην παγίδα δημοσιογράφων που υποδύθηκαν τους μάνατζερ και διαπραγματεύθηκαν με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, προκειμένου να... προσπεράσουν τους κανονισμούς της FA όσον αφορά το μεταγραφικό «παζάρι»!

Η «Telegraph» έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ με τον «Big Sam», τις ημέρες που μεσολάβησαν από την πρόσληψή του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας μέχρι και την πρώτη του προπόνηση με τους Άγγλους διεθνείς, να έρχεται σε επαφή με «μάνατζερ» παικτών και να προσπαθεί να κλείσει συμφωνία από την οποία θα καρπωνόταν ένα ποσό που θα ξεπερνούσε τις 500.000 ευρώ!

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, θα βοηθούσε τους εκπροσώπους παικτών – που ισχυρίστηκαν ότι συνεργάζονταν με γραφείο στην Άπω Ανατολή – να μην πέσουν στα... δίχτυα των κανονισμών της FA και να καταφέρουν να κάνουν τις συμφωνίες τους, ακόμα κι αν απαγορεύεται η κατοχή δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών από κάποια τρίτη πλευρά.

Στο βίντεο, το οποίο προέρχεται από τις δύο συναντήσεις που σημειώθηκαν, με συνολική διάρκεια τεσσάρων ωρών όσον αφορά στην κουβέντα του Άλαρνταϊς με τους «μάνατζερ», ο ομοσπονδιακός κόουτς τονίζει πως «δεν θα υπάρχει πρόβλημα ν' αδιαφορήσουν για τους κανονισμούς της FA και πως το έχουν πράξει κι άλλοι εκπρόσωποι παικτών πολλάκις».

Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα, ο «Big Sam» περιγελούσε τον Ρόι Χότζον, λέγοντας πως δεν έχει την προσωπικότητα για να μιλήσει δημόσια, τόνισε πως οι Άγγλοι διεθνείς απέτυχαν στο Euro 2016 λόγω ψυχολογικής κατάστασης και αδυναμίας ν' αντιδράσουν, ισχυρίστηκε πως θα ήταν καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους, να μην καλούνται στην εθνική Αγγλίας και μάλιστα, χαρακτήρισε αστεία την απόφαση της ανακατασκευής του «Γουέμπλεϊ»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα