Τον Οκτώβρη οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Τον Οκτώβρη οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Τον Οκτώβρη οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό

bet365

Στο Κορωπί βρέθηκε πριν μερικές μέρες ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, ο οποίος καθησύχασε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τονίζοντάς τους πως θα πληρωθούν τον Οκτώβριο.

Η καθυστέρηση στις πληρωμές του Παναθηναϊκού, έφερε το περασμένο Σάββατο την επίσκεψη του Αγησίλαου Τουμαζάτου στο Κορωπί. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου και τα είπε με τους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος, σύμφωνα με την «Live Sport», η καθυστέρηση που έχει προκύψει στις πληρωμές. Ο Τουμαζάτος, φέρεται να τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως θα πληρωθούν μέσα στον Οκτώβριο, αφού ο Παναθηναϊκός πάρει λεφτά από τον ΟΠΑΠ και την UEFA. Οι «πράσινοι» έδειξαν κατανόηση, με αποτέλεσμα το στέλεχος του «τριφυλλιού» να τους ευχαριστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα