Γιόχανσον: «Νίκη ή ισοπαλία στο Καραϊσκάκη»

Γιόχανσον: «Νίκη ή ισοπαλία στο Καραϊσκάκη»

Gazzetta team
Γιόχανσον: «Νίκη ή ισοπαλία στο Καραϊσκάκη»

bet365

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, τόνισε πως η ΑΕΚ θα πάει στο Καραϊσκάκη για τη νίκη ή την ισοπαλία...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως η τελική πάσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές τελικές», δήλωσε αρχικά ο μέσος της ΑΕΚ.

Για το αν θα τους επηρεάσει το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα όλοι μας θέλαμε τους τρεις βαθμούς σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό αποτέλεσμα για να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να φύγει με τη νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης»: «Εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε το παιχνίδι μας και μετά θα δούμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Σίγουρα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φύγουμε με μία ισοπαλία ή με μία νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα