Ξεκαθαρίζει (ξανά) για τις εκλογές της ΕΠΟ

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκαθαρίζει (ξανά) για τις εκλογές της ΕΠΟ

bet365

Το απόγευμα της Τρίτης συνεδριάζει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το αίτημα των έξι Ενώσεων για νέα αναβολή των εκλογών της Ομοσπονδίας.

Μέχρι στιγμής το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει ταχθεί υπέρ των προσφυγών των συγκεκριμένων Ενώσεων. Οπότε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας αναβολής των εκλογών της ΕΠΟ που είναι να γίνουν στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά. Την Τρίτη λοιπόν 27/09 και ώρα 16.00 το Διαιτητικό συνεδριάζει τις εξής υποθέσεις:

1. Έφεση-προσφυγή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και κατά της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
2. Προσφυγή-αίτηση των: 1.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, 3.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 4.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, 5.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΜΟΥ, 6.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Κατά 1) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, 2) Των από 12/9/2016 αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τις οποίες: α. Εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ, β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου και γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ για την εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, 3) Της από 12/9/2016 με αριθμό πρωτ. 27317/2016 πρόσκλησης της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που απεστάλη προς τις Ενώσεις-Μέλη της ΕΠΟ, καθώς και του από 13/9/2016 με αριθμ. πρωτ. 27504/2016 ενημερωτικού σημειώματος προς όλες τις Ενώσεις-Μέλη της ΕΠΟ, 4) Κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης της ΕΠΟ που συνδέεται με τις παραπάνω πράξεις και αποφάσεις της.
 

Τελευταία Νέα