Ξανά προπόνηση σε ρεπό ο Φορτούνης και άλλοι... (pics)

Τσορι, Καρντοσο και άλλοι ερυθρόλευκοι έξτρα δουλειά

Ξανά προπόνηση σε ρεπό ο Φορτούνης και άλλοι... (pics)

Για ακόμα μία φορά στο ρεπό του ο Φορτούνης επέλεξε να κάνει προπόνηση προκειμένου να φτάσει όσο πιο άμεσα γίνεται στο επιθυμητό επίπεδο. Προπονήθηκε με την ομάδα των Μετεώρων. Και άλλοι ερυθρόλευκοι έξτρα δουλειά.

Ξανά προπόνηση σε ρεπό ο Φορτούνης και άλλοι... (pics)
Ο Κώστας Φορτούνης πήγε την Δευτέρα στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος» και προπονήθηκε με τα Μετέωρα. Στην ομάδα των Μετεώρων αγωνίζεται ο αδερφός του Κώστα, Θοδωρής.
 
Έτσι ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού προπονήθηκε την ημέρα του ερυθρόλευκου ρεπό δίπλα σε δικά του πρόσωπα. Από την ομάδα των Μετεώρων ανέφεραν πως ο «Κώστας ευχήθηκε καλή τύχη στην ομάδα της Καλαμπάκας και να πετύχει του στόχους της. Η διοικούσα επιτροπή του Α.Σ. Μετέωρα, τον ευχαριστεί πολύ για την στήριξή του και του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες». Στο περιθώριο της παρουσίας του στο γήπεδο των Μετώρων ο Κώστας Φορτούνης υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με πιτσιρικάδες που τον έχουν ως πρότυπο. Πλην του Φορτουνη όμως και άλλοι παίκτες των Πειραιωτών προπονήθηκαν στο ρεπό της Δευτέρας. Οπως για παράδειγμα ο Τσορι και ο Καρντοσο.
 
- Οι φωτογραφίες είναι από το site Κalabakacity.

Best of internet