Παπαδόπουλος: «Βαθμός ψυχολογίας για συνέχεια»

Παπαδόπουλος: «Βαθμός ψυχολογίας για συνέχεια»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήθελε ακόμα πιο καλή επιθετική λειτουργία από την ομάδα του με ΑΕΚ και μίλησε για βαθμό ψυχολογίας για Ηρακλή.

Παπαδόπουλος: «Βαθμός ψυχολογίας για συνέχεια»
Ο Παπαδόπουλος είπε στη Nova για:
 
Τον αγώνα του Ηρακλή με ΑΕΚ: Κοιτάξτε να σας πω. Έχω πει αρκετές φορές και θα το επαναλάβω. Εάν δεν παίζουμε με ψυχή, με πάθος και ο ένας για τον άλλον δεν μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα. Το πρόβλημά μας με τις καλές ομάδες όπως ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι πως δεν κρατήσαμε αρκετά την μπάλα για την... μετάβασή μας για ευκαιρίες. Αμυντικά σταθήκαμε καλά. Δεν απειληθήκαμε νομίζω ιδιαίτερα από την ΑΕΚ. Είναι ένας βαθμός ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Λίγα λεπτά μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ηρακλή είπε τα εξής...

/div>

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Ψάξαμε να βρούμε την αντεπίθεση. Δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να κάνει ευκαιρίες. Είχαμε πρόβλημα στο να κρατήσουμε τη μπάλα για να βγούμε και εμείς στην επίθεση. Ηταν λίγες οι φορές που το κάναμε αυτό. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί, όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι βαθμός ψυχολογίας. Εμείς έχουμε δύσκολο έργο. Πρέπει να δίνουμε όλο μας το «είναι». Εχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Θέλουμε τον κόσμο μας. Είναι κομβικό το παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και τις εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Για τις διαμαρτυρίες στο φινάλε: «Υπήρχε ένταση. Επρεπε να πάρει κάρτα ο Χριστοδουλόπουλος για «θέατρο». Εμείς παίρναμε πολύ πιο εύκολα κάρτες. Αντέδρασα υπερβολικά, δεν αντιδρώ έτσι. Ο διαιτητής είχε άγχος, ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Για το έμμεσο έχω ξεκάθαρη εικόνα, αλλά δε θέλω να μιλήσω για τις αποφάσεις».

Για την βαθμολογική συγκομιδή του Ηρακλή: «Το πρόγραμμα παίζει ρόλο. Αλλιώς είχαμε τα πράγματα στο μυαλό μας, αλλιώς ήρθαν. Παίξαμε με Λάρισα, Ολυμπιακό, ΑΕΚ. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη συγκομιδή μας. Στη Λάρισα δεν αξίζαμε κάτι και πήραμε τον βαθμό, με Ολυμπιακό αξίζαμε και δεν πήραμε κάτι. Για εμάς ξαναλέω είναι κομβικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το Σάββατο».

Για τα διοικητικά προβλήματα: «Είναι δύσκολο κομμάτι. Ακούμε πολλά. Πιστεύω τα πράγματα τώρα είναι λίγο πιο ήρεμα και στο οικονομικό κομμάτι και διοικητικά. Οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται. Καλό θα είναι ότι είναι να γίνει να γίνει για να έχουμε κάτι ξεκάθαρο διοικητικά. Εγώ προσπαθώ να μην περνάει τίποτα στην ομάδα από όλα όσα ακούγονται. Έπαιξε ρόλο για το αποτέλεσμα πως κάνουμε προπόνηση ε ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο. Ελπίζω να μείνουμε εκεί για να κάνουμε προπόνηση αξιοπρεπώς».

Best of internet