Κετσπάγια: «Στο ντέρμπι να πάρουμε ό,τι χάσαμε σήμερα»

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Στο ντέρμπι να πάρουμε ό,τι χάσαμε σήμερα»

bet365

Στο ότι κανένα παιχνίδι πλέον δεν θα είναι εύκολο στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ Τιμούρ Κετσπάγια με τον Γεωργιανό να τονίζει πως στην επανάληψη η ομάδα του δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Ο Κετσπάγια δεν θέλησε να αναφερθεί στα προβλήματα που είχε η Ένωση και μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα όταν απουσιάζουν κάποιοι παίκτες, αλλάζουν τα πλάνα, αλλά δεν πιστεύω πως αυτό ήταν το πρόβλημα. Ουσιαστικά πετάξαμε το πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις απέναντι σε μια ομάδα που παίζει κλειστά.

Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν δύσκολα ματς, όπως είδαμε και χθες και σήμερα. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και έτοιμος από το πρώτο λεπτό να μπεις και να παίξεις δυνατά, αυτό θα συμβεί, θα έχεις απώλειες. Τα παιδιά προσπάθησαν, πιέσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε κάποιες υποψίες ευκαιριών, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε και πήραμε μόνο τον ένα βαθμό».

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε τα εξής...

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Η αγωνιστική ήταν πολύ δύσκολη για τις μεγάλες ομάδες. Κανείς δεν πήρε αυτά που ήθελε. Και εμείς δεν το καταφέραμε, παρόλο που παίζαμε μια ομάδα που αμυνόταν με έντεκα παίκτες και αυτό που μας έλλειψε είναι μια τελευταία πάσα και ένα σωστό τελείωμα. Δεν τα καταφέραμε, τελείωσε το ματς, κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι που είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Πρέπει να ετοιμαστούμε για να πάρουμε από εκεί, ό,τι χάσαμε σήμερα».

Για τους παίκτες που πήραν ευκαιρία: «Σίγουρα κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Δώσαμε σε κάποιους παίκτες ευκαιρία. Το πρώτο 45άλεπτο το χάσαμε και προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν τα καταφέραμε. Κανείς δεν μπορεί να έρθει σε μένα και να μου πει ότι έχει αδικηθεί από μένα. Έχουν πάρει όλοι ευκαιρίες και όποιος είναι καλύτερος θα παίζει».

Για το ενδεχόμενο να επηρέασε το άγχος από την προοπτική να πιάσει η ΑΕΚ κορυφή και μάλιστα μόνη της: «Δεν θα έλεγα πως υπήρχε άγχος. Μας έλλειπε ένα τελευταίο πράγμα που μπορούσε να μας ανοίξει το παιχνίδι. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις στο παιχνίδι. Είναι δύσκολο όταν μια ομάδα παίζει με έντεκα παίκτες πίσω από την σέντρα. Μας έλλειπε η τελευταία πάσα. Μας έλλειπε η ποιότητα. Κάποιος να πάρει το παιχνίδι πάνω του».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Δεν χρειάζεται προπονητή το ντέρμπι. Είναι ματς που όλοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα. Όλοι θέλουν να παίξουν τέτοια παιχνίδια. Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Ηρακλής: «Ήταν δύσκολο όταν ο αντίπαλος παίζει με έντεκα παίκτες πίσω από την σέντρα. Έχει παρεξηγηθεί αυτό το fair play. Τι είναι; Όταν πιέζεις, ο αντίπαλος πέφτω κάτω; Αυτό πρέπει να το κρίνει ο διαιτητής γιατί αλλιώς χαλάει το ματς».

Για το αν επηρέασε η απουσία του Μάνταλου: «Υπάρχουν παίκτες που είναι ηγέτες της ομάδας. Αν ήταν ο Μάνταλος μπορεί να μας είχε βοηθήσει και να είχαμε κερδίσει. Αλλά δεν έχει νόημα να ψάξουμε κάτι τέτοιο. Μπορεί και να κερδίζαμε αν ήταν, μπορεί και όχι. Ο Βάργκας ήταν τραυματίας και βγήκε στο ημίχρονο. Προσπάθησαν τα παιδιά. Πάντως στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά δεν ήταν το τέλος του κόσμου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα