Διήμερο ρεπό και από αύριο ο Πλατανιάς

Διήμερο ρεπό και από αύριο ο Πλατανιάς

Οι παίκτες του Παναιτωλικού απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό τους και από αύριο Τρίτη θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το δύσκολο και σημαντικό ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Διήμερο ρεπό και από αύριο ο Πλατανιάς

Ο Παναιτωλικός το Σάββατο πήρε έναν σημαντικό βαθμό στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, με τον Γιάννη Ματζουράκη να δίνει στους παίκτες του διήμερο ρεπό, θέλοντας έτσι να τους επιβραβεύσει για την προσπάθειά τους κόντρα στους... πράσινους. Τα «καναρίνια» θα επανέλθουν στις προπονήσεις αύριο Τρίτη με το μυαλό στο δύσκολο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Ένα παιχνίδι που στον Παναιτωλικό θέλουν να δείξουν αρχικά πως άφησαν πίσω την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και κυρίως πως μπορούν να τα καταφέρουν σε εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση όπως είναι τώρα ο Πλατανιάς. Εννοείται βέβαια πως βαθμολογικά δεν κρίνεται τίποτα όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα αν οι Αγρινιώτες μπορέσουν και φύγουν με το τρίποντο θα έχουν καταφέρει να ανέβουν ακόμα περισσότερο ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.  

Best of internet