Διήμερο ρεπό και από αύριο ο Πλατανιάς

Φώτης Καρακούσης
Διήμερο ρεπό και από αύριο ο Πλατανιάς

bet365

Οι παίκτες του Παναιτωλικού απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό τους και από αύριο Τρίτη θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το δύσκολο και σημαντικό ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Ο Παναιτωλικός το Σάββατο πήρε έναν σημαντικό βαθμό στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, με τον Γιάννη Ματζουράκη να δίνει στους παίκτες του διήμερο ρεπό, θέλοντας έτσι να τους επιβραβεύσει για την προσπάθειά τους κόντρα στους... πράσινους. Τα «καναρίνια» θα επανέλθουν στις προπονήσεις αύριο Τρίτη με το μυαλό στο δύσκολο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Ένα παιχνίδι που στον Παναιτωλικό θέλουν να δείξουν αρχικά πως άφησαν πίσω την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και κυρίως πως μπορούν να τα καταφέρουν σε εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση όπως είναι τώρα ο Πλατανιάς. Εννοείται βέβαια πως βαθμολογικά δεν κρίνεται τίποτα όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα αν οι Αγρινιώτες μπορέσουν και φύγουν με το τρίποντο θα έχουν καταφέρει να ανέβουν ακόμα περισσότερο ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα