Οι εξηγήσεις του Πάρντο (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι εξηγήσεις του Πάρντο (pic)

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις μετά από λεκτική επίθεση που δέχθηκε στα social media για μία φωτογραφία που ανέβασε με την γυναίκα του στην Ακρόπολη!

Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν μαζί με τη γυναίκα του στο μουσείο της Ακρόπολης σε αυτή την φωτογραφία. Με αφορμή το ματς που προηγήθηκε με την ΑΕΛ και ας ήταν εκτός αποστολής, ορισμένοι το πήραν... στραβά και του έγραψαν άκρως επιθετικά post στο Facebook.

«Πρώτα από όλα, αυτή είναι μια παλιά φωτογραφία. Είμαι επαγγελματίας και κάνω το καλύτερο στο γήπεδο. Στηρίζω την ομάδα και ακόμα και αν δεν ταξιδεύω μαζί της, αυτή η απόφαση δεν είναι δική μου. Δεύτερον, η οικογένειά μου είναι η μεγαλύτερη στήριξη και για αυτό είναι επίσης η ζωή μου», σχολίασε σε νέο ποστάρισμα ο Φελίπε Πάρντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα