Αστέρας Τρίπολης: Ελευθερόπουλος, Μάντζιος, Δέλλας

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Ελευθερόπουλος, Μάντζιος, Δέλλας

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται ήδη σ' επαφές με Ελληνες τεχνικούς για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μάκη Χάβου.

Από την στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν σκέφτεται άμεσα την επιστροφή του σε κάποιους από τους διαθέσιμους πάγκους (Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης) οι υπεύθυνοι της ομάδας της Αρκαδίας ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μάκη Χάβου εντός συνόρων. Και αν μη τι άλλο υπάρχουν Ελληνες τεχνικοί ελεύθεροι, νεαροί σε ηλικία και με έργο στο... βιογραφικό τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Αστέρας Τρίπολης έχει στρέψει την προσοχή του σε τρεις υποψήφιους για τον πάγκο. Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Τραϊανός Δέλλας και Ακης Μάντζιος παίζουν για τον Αρκάδες.

Ο «Τράι» έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ατρόμητο μετά το άσχημο ξεκίνημα με τους Περιστεριώτης, ο Μάντζιος δεν ανανέωσε με τον Λεβαδειακό και ο «Ελέ» δεν έμεινε στην Βέροια μετά το τέλος της σεζόν.

Αμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις για την ομάδα της Τρίπολης και για τον προπονητή ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάκη Χάβου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα