Ίβιτς: «Πρέπει να... δαγκώνουμε τον αντίπαλο»! (vid)

Ίβιτς: «Πρέπει να... δαγκώνουμε τον αντίπαλο»! (vid)

Ο Βλάνταν Ίβιτς θέλησε να περάσει προς τα έξω ένα μήνυμα με τη φιλοσοφία και τα «θέλω» του, σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού κι από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. 

Ίβιτς: «Πρέπει να... δαγκώνουμε τον αντίπαλο»! (vid)

 

Η χαλαρότητα κάποιων παικτών του, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, φαίνεται πως ενόχλησε τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος διέκοψε την προπόνηση για να κάνει έντονες παρατηρήσεις και να βάλει τις φωνές.

«Εδώ πρέπει να δαγκώνω, δεν μπορεί να πηγαίνω έτσι χαλαρά. Και εσύ, και ο Χαρίσης, και ο Τσίμιροτ, όποιος κι αν είναι, πρέπει να δαγκώνω τον αντίπαλο να μην τον αφήνω, να δώσω το 100% για να τον προλάβω», ήταν κάποια από τα λόγια του Σέρβου προπονητή προς τον νεαρό μέσο, σε κάποια άσκηση τακτικής.

Ο Ίβιτς έχει περισσότερες απαιτήσεις από τους παίκτες του άξονα εξ ου και οι αναφορές του στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Επίσης, το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ανέβασε» το βίντεο της προπόνησης, με το συγκεκριμένο κομμάτι, ασφαλώς και δεν έγινε τυχαία. Έγινε μετά από συνεννόηση με το τιμ για να σταλθεί ένα μήνυμα του Ίβιτς προς πάσα κατεύθυνση…

Δείτε το βίντεο από την προπόνηση της Δευτέρας στο τελευταίο κομμάτι της από το 02:08 μέχρι και το 03:05:

Best of internet