Άρεσε ο Κορακάκης, αλλά προτεραιότητα ο Ισπανός...

Άρεσε ο Κορακάκης, αλλά προτεραιότητα ο Ισπανός...

Νίκος Μαρούδας
Άρεσε ο Κορακάκης, αλλά προτεραιότητα ο Ισπανός...

bet365

Μπορεί ο Γιώργος Κορακάκης να κέρδισε τις εντυπώσεις κόντρα στον Αστέρα, όμως στον Ατρόμητο συνεχίζουν να έχουν σε προτεραιότητα την λύση από το εξωτερικό. Σταθερά φαβορί ο Ρεσίνο...

Αλλαγμένος προς το καλύτερο εμφανίστηκε ο Ατρόμητος την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο Περιστέρι, με τον Γιώργο Κορακάκη να κάνει ένα εξαιρετικό κοουτσάρισμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν φήμες περί παραμονής του στον πάγκο.

Κάτι τέτοιο όμως για την ώρα δεν υφίσταται. Ναι μεν όλοι έμειναν ευχαριστημένοι με τον Έλληνα τεχνικό, όμως ο Γιώργος Σπανός δεν θέλει να τον... ρίξει με τη μία στα βαθιά. Πρόκειται για έναν τεχνικό που έχουν σε μεγάλη εκτίμηση στο Περιστέρι και για τον λόγο αυτό δεν θέλουν να τον «κάψουν».

Έτσι, η προτεραιότητα των Περιστεριωτών παραμένει στην αγορά του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα σε Ισπανία και Πορτογαλία. Ήδη έχουν ξεχωρίσει οι περιπτώσεις των Ρεσίνο και Αλκαράθ, με τον πρώτο να έχει και το προβάδισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει κάποιες επαφές, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για κάποιου είδους συμφωνία. Από εκεί και πέρα, ο Ρεσίνο περιμένει να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση σε μερικούς πάγκους της Primera Division πριν πάρει την απόφαση του, καθώς κάποιες θέσεις... τρίζουν!

Η περίπτωση παραμονής Κορακάκη για την ώρα λοιπόν δεν... παίζει. Όμως, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε και ανατροπή της κατάστασης. Αν δεν βρεθεί αυτό που αναζητεί ο Ατρόμητος στην Ιβιηρική, τότε ο νεαρός τεχνικός θα αναλάβει την ομάδα μόνιμα. Για την ώρα κάτι τέτοιο φαίνεται μακρινό. Πάντως, κόντρα στην Ξάνθη πιθανότατα στον πάγκο θα βρίσκεται και πάλι ο Κορακάκης, μιας και μοιάζει αρκετά δύσκολο να έχει κλείσει ο νέος τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα