Σύζυγος Τότι: «Μικρός άνθρωπος ο Σπαλέτι»

Σύζυγος Τότι: «Μικρός άνθρωπος ο Σπαλέτι»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Σύζυγος Τότι: «Μικρός άνθρωπος ο Σπαλέτι»

bet365

Η Ιλάρι Μπλάζι αποφάσισε να μιλήσει για την Ρόμα και μάλλον δεν βοήθησε στο να φτιάξει το κλίμα στην ομάδα.

Με αφορμή τα 40ά γενέθλια του αρχηγού των Τζαλορόσι, αύριο Τρίτη (27/9), η Μπλάζι παραχώρησε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport και κάποια στιγμή ρωτήθηκε για τα περσινά γεγονότα ανάμεσα στον σύζυγο της και τον προπονητή, για να δώσει την εξής απάντηση...

«Για τις ποδοσφαιρικές επιλογές δεν έχω να πω κάτι αλλά έχω να πω σε ό,τι αφορά το ανθρώπινο επίπεδο. Ο Φραντσέσκο ζητούσε μόνο σεβασμό και είχε δίκιο. Εκείνη την περίοδο δεν του έδειχναν τον σεβασμό που έπρεπε. Ηταν μια περίεργη περίοδος, δεν γίνεται έτσι. Δεν κριτικάρω την ποδοσφαιρική επιλογή του Σπαλέτι, κριτικάρω την ανθρώπινη συμπεριφορά του και η αλήθεια είναι ότι ο Σπαλέτι ήταν ένας μικρός άνθρωπος... Τελεία. Αυτή είναι η αλήθεια. Στα λόγια ήταν ωραίος αλλά ήταν λόγια. Η αλήθεια είναι ότι υφίσταται, ανέχεται τον Φραντσέσκο. Η αλήθεια είναι ότι ο Σπαλέτι δεν ήξερε πώς να χειριστεί το θέμα, όχι ως προπονητής αλλά ως άνθρωπος. Και εγώ κρίνω και την ανθρώπινη πλευρά κάποιου. Επομένως, χαμηλός βαθμός για τον Σπαλέτι, πολύ χαμηλός».

Αφού... τελείωσε τον προπονητή, η Μπλάζι -η οποία υποστήριξε ότι ο Τότι δεν ήξερε ότι θα δώσει αυτή τη συνέντευξη- σχολίασε και τη δήλωση του προέδρου Τζέιμς Παλότα την περασμένη άνοιξη, ότι «το σώμα δεν μπορεί πλέον να ακολουθήσει το μυαλό του Φραντσέσκο».

«Ας μείνω σιωπηλή γιατί αλλιώς θα γίνει θέμα... Μου έρχεται να πω ότι και το μυαλό πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσεις... Με την οικογένεια Σένσι είχε μια διαφορετική σχέση ο Φραντσέσκο, ήταν σαν γιος τους. Εκείνη, όμως, ήταν μια πιο οικογενειακή κατάσταση ενώ τώρα είναι πιο επιχειρηματική».

 

SERIE A Τελευταία Νέα