Καυγάς Σπαλέτι με... πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή της Ρόμα!

Καυγάς Σπαλέτι με... πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή της Ρόμα!

Κώστας Ζάλιαρης
Καυγάς Σπαλέτι με... πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή της Ρόμα!

bet365

Δίχως να γίνει γνωστό τ' όνομα του παίκτη και δίνοντας τροφή στα σενάρια περί νέας κόντρας με τον Τότι, φέρεται να ξέσπασε καυγάς στ' αποδυτήρια της Ρόμα έπειτα από την εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Τορίνο.

Οι «τζιαλορόσι», ηττήθηκαν για πρώτη φορά από το 1990 στο Τορίνο, όσον αφορά ματς πρωταθλήματος, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να είναι εκνευρισμένος στη λήξη της Κυριακάτικης αναμέτρησης και να κάνει... κατανοητό τον εκνευρισμό του προς τους ποδοσφαιριστές του, στην ομιλία του στ' αποδυτήρια μετά το ματς.

Σύμφωνα με ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, αφού πρώτα άκουσαν τον... εξάψαλμο, οι παίκτες της Ρόμα έμαθαν ότι η εβδομάδα που έρχεται θα έχει διπλές προπονήσεις, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση «πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή» και τον έντονο διάλογο των δυο τους, δίχως όμως να γίνει γνωστό τ' όνομα αυτού που απάντησε στον Σπαλέτι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα