Η μετακόμιση έκανε... τρομερό κακό στη Γουέστ Χαμ

Η μετακόμιση έκανε... τρομερό κακό στη Γουέστ Χαμ

Κώστας Ζάλιαρης
Η μετακόμιση έκανε... τρομερό κακό στη Γουέστ Χαμ

bet365

Οι κάκιστες επιδόσεις της Γουέστ Χαμ τη φετινή αγωνιστική περίοδο και το χειρότερο ξεκίνημα από καταβολής Πρέμιερ αλλά και γενικότερα τα τελευταία 48 χρόνια στο κομμάτι των γκολ, συμπεριλαμβάνουν την ομάδα ανάμεσα στις χειρότερες, από τη στιγμή της μετακόμισης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Τα «σφυριά», με μόλις τρεις βαθμούς έπειτα από τα πρώτα έξι παιχνίδια της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και με τέσσερις απανωτές ήττες που έχουν έρθει όλες με τρία και περισσότερα γκολ, διανύουν πολύ άσχημη περίοδο και αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο τους έπειτα από το τελευταίο ματς με τη Σαουθάμπτον στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, το απόγευμα της Κυριακής.

Οι «άγιοι» έφυγαν από την αγγλική πρωτεύουσα με το υπέρ τους 3-0 αφήνοντας τους Λονδρέζους να ψάχνονται, τον Σλάβεν Μπίλιτς να μην μπορεί να καταλάβει τι να κάνει για ν' αλλάξει την κατάσταση και τον κόσμο ν' αποχωρεί ξανά από το «στολίδι» της πόλης, με το χαμόγελο εξαφανισμένο...

Για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η Γουέστ Χαμ έχει μετρήσει μονάχα μια νίκη, καταλαμβάνει τη 18η θέση της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή, έχει πέντε ήττες και διαφορά τερμάτων στο -9.

Σε πλήρη αντίθεση, την περσινή σεζόν, στο ίδιο χρονικό σημείο, το σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς ήταν στο 3ο σκαλί, με τέσσερις νίκες, μόλις δύο ήττες γκολ στο +6 και 12 βαθμούς.

Το φετινό ξεκίνημα, είναι το χειρότερο της ομάδας, όχι μόνο από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και γενικότερης της ιστορίας της, ενώ, το παθητικό των 16 τερμάτων είναι το χειρότερο από τη σεζόν 1967-1968...

Η εντός έδρας συγκομιδή από τη στιγμή της αποχώρησης από το «Boleyn Ground» και της μετακίνησης στο Ολυμπιακό Στάδιο, είναι από τις χειρότερες που έχει σημειωθεί από ομάδα στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Αν και ακόμα δεν έχει προλάβει να παίξει πέντε ματς μπροστά στο κοινό της, η Γουέστ Χαμ μετράει μια νίκη σε τρεις αναμετρήσεις πρωταθλήματος εντός έδρας, με τον παρακάτω πίνακα ν' αναλύει τις πιο κακές επιδόσεις συλλόγων στα πρώτα πέντε παιχνίδια τους σε νέο γήπεδο...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα